kişisel bi soru ve öneri kasa maliyeti nedir ben kasamı satıyorum elden çıkarmam lazım size verebilirim:D onun dışında sistem iyi seviyede ssd yide düşün derim ben yaşadım biliyorum tabi bütçe ve durumlar musaıt değilse böylede gayet iyi bu sistemi ne için kullanıcan buda önelmi tabi
quote:
Orijinalden alıntı: fefeyx
kişisel bi soru ve öneri kasa maliyeti nedir ben kasamı satıyorum elden çıkarmam lazım size verebilirim:D onun dışında sistem iyi seviyede ssd yide düşün derim ben yaşadım biliyorum tabi bütçe ve durumlar musaıt değilse böylede gayet iyi bu sistemi ne için kullanıcan buda önelmi tabi
Hocam kasayı haf 932 yaptım da sizin kullandığınız psu modeli neydi imzanızdan kaldırmışsınız da bi zahmet söyleyebilirmisiniz.Ayrıca asus gtx560 ti top çok pahalı ona alternatif olarak atiden veya yine nvidia dan kart önerebilirmisiniz ilerde sli veya cf yapılacak cinsinden...
ewt imzamı silmişler neden olduğuna bi bakacam artık sistemindeki psu XIGMATEK NRP-MC SERİSİ 80PLUS 650W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) bu ekran kartı içinse ben den daha iyi anlayan kişilere sormak lazım eğer sistemi biraz indirgicem diyosan 6850 felan bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme