Şimdi Ara

I5 3570 8GB RAM Komple kasa satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 I5 3570 8GB RAM Komple kasa satılık

Arkadaşlar emektar kasamı, Mac Mini aldığım için satıyorum. Özellikle EBA olarak kullanacaklar için çok uygundur.

I5 3570 CPU

2x4 Toplam 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 Ram

MSI Z77A-G45 Anakart

128GB SSD

Pioneer DVD Yazıcı

Corsair 650W Güç kaynağı

Wifi Kart(Hackintosh olarak kullanıyordum kasayı. Wifi kartı o yüzden almıştım. Tak çalıştırdır ve 100Mbit hattınız olsa bile sorun çıkarmaz)

Thermaltake Commander kasa

Güç kablosu

Usb uzatma

HDMI kablosu

Kasa oldukça hızlıdır. Açılış hızıyla ilgili video da ekledim. Net, müzik, film, ders vs.. için en ufak kasma yapmaz. Kasayı elden teslim etmeyi düşünüyorum. Kargo ile yollamak hem pahalı hem de kargolarda sorun olabileceğinden dolayı sıcak bakmamaktayım.

Kasadaki tek modifiye ön tarafta bulunan USB girişlerini iptal edip, altına 2 USB giriş koydum. Resimde klavye ve mouse dongle'ini gördüğünüz girişlerdir.

1800 Lira düşünüyorum. Eğer muadili daha uygun fiyatlara varsa konuşabiliriz. Fiyatlara bakarak uygun bir fiyat koydum. Yer İstanbul/Kadıköy/Modadır.

Ekleme: Parçaların garantisi olmadığı malum ancak yine de söyleyeyim. Güç kaynağı 2 yıl kadar oldu alalı. Bir de Windows kasaya etkinleştirilmiştir. Yeni kurulumlarda etkinleştirme gerektirmez. Temiz kurulum yapıp, güncellemeleri kurdum. Sistem bu haliyle kullanıma hazırdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.