Arkadaşlar emektar kasamı, Mac Mini aldığım için satıyorum. Özellikle EBA olarak kullanacaklar için çok uygundur.
I5 3570 CPU
2x4 Toplam 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 Ram
MSI Z77A-G45 Anakart
128GB SSD
Pioneer DVD Yazıcı
Corsair 650W Güç kaynağı
Wifi Kart(Hackintosh olarak kullanıyordum kasayı. Wifi kartı o yüzden almıştım. Tak çalıştırdır ve 100Mbit hattınız olsa bile sorun çıkarmaz)
Thermaltake Commander kasa
Güç kablosu
Usb uzatma
HDMI kablosu
Kasa oldukça hızlıdır. Açılış hızıyla ilgili video da ekledim. Net, müzik, film, ders vs.. için en ufak kasma yapmaz. Kasayı elden teslim etmeyi düşünüyorum. Kargo ile yollamak hem pahalı hem de kargolarda sorun olabileceğinden dolayı sıcak bakmamaktayım.
Kasadaki tek modifiye ön tarafta bulunan USB girişlerini iptal edip, altına 2 USB giriş koydum. Resimde klavye ve mouse dongle'ini gördüğünüz girişlerdir.
1800 Lira düşünüyorum. Eğer muadili daha uygun fiyatlara varsa konuşabiliriz. Fiyatlara bakarak uygun bir fiyat koydum. Yer İstanbul/Kadıköy/Modadır.
Ekleme: Parçaların garantisi olmadığı malum ancak yine de söyleyeyim. Güç kaynağı 2 yıl kadar oldu alalı. Bir de Windows kasaya etkinleştirilmiştir. Yeni kurulumlarda etkinleştirme gerektirmez. Temiz kurulum yapıp, güncellemeleri kurdum. Sistem bu haliyle kullanıma hazırdır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.