Şimdi Ara

Alınık Playstation 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Alınık Playstation 4
    Arkadaşlar Playstation 4 almak için ilan açıyorum. Kutu içeriği eksiksiz, mekanik ve fiziksel bir kusuru olmayan(şurası burası temassızlık yapıyor şu olmuyor bu olmuyor denmeyecek), herhangi bir ekstra olmayan cihaz arıyorum.

PS4 Slim 500 GB 1100
    PS4 Slim 1TB 1200

Vereceğim fiyatlar budur. 3 sene kullanıp, dolar 4 lira iken alınanı, garantisiz, faturasını vergiden düşemeyeceğim cihazlara sıfırına yakın fiyat çekenleri kınıyorum. 1500 liraya cihaz alıp, 3-4 sene kullanıp, 200 lira eksiğine kusura bakmayın ben almam. Hepsiburada'da 1.800 liraya garantili PS4 500Gb Slim var.

Alışveriş elden olacaktır. İstanbul Kadıköy, Taksim, Sultanahmet, Fatih gibi merkeze yakın yerlerden, rahatsızlık vermeyeceksek deneyerek almak isterim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam 1800 TL ye garantili sıfır ps4 nerde var acaba.
    Alacam da o yüzden sordum 👌

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel kafalar bu fiyata varsa bir tane bana da sar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arıyorum bütçelerimiz aynı ama bu fiyata bulmak zor hocam.ben bu virüs belasının tam anlamıyla bitmesini ve ps 5'in çıkmasını bekliyorum.eylül ayı gibi almak daha mantıklı.ben şimdilik bekleme taraftarıyım.
  • Bundan sonra ps4 fiyatları 1800lere falan düşmeyecek salgın bitse de vergi azalsa da düşmeyecek bunu kabullenmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    gayette düşecek.gelen yüzde 50'lik vergi eylül sonu yüzde 20'ye düşüyor.virüs yüzünden herkesin evde oturmasını fırsat bilip fiyatları şişiren çakallarda hayatın normale dönmesi ve kasım ayında ps5 çıkacağından 2013 yılında çıkmış bir cihazı 2 bin üstüne SATAMAYACAK.Hadi görüşürüz.
  • kalearkasi kullanıcısına yanıt
    Mesajım dursun, Eylül ayında 3000 TL altına ps4 bulursanız öpüp koyarsınız alnınıza. Gerek ek vergiler, gerek kur artışı, gerek ithalat maliyeti, gerekse de enflasyon sebebiyle Sony garantili, tek kollu sıfır ürünü 4500-5000 altına asla bulamayacağız.

Edit : Ne zaman çıktığı önemli değil, alternatifi var mı ve talep görüyor mu o önemli. Hala oyun çıkmaya devam edecek. Sağlam oyunlar var zaten hali hazırda. Bir de kırılırsa, o zaman görün şenliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 24 Mayıs 2020; 0:3:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Mesajım dursun, Eylül ayında 3000 TL altına ps4 bulursanız öpüp koyarsınız alnınıza. Gerek ek vergiler, gerek kur artışı, gerek ithalat maliyeti, gerekse de enflasyon sebebiyle Sony garantili, tek kollu sıfır ürünü 4500-5000 altına asla bulamayacağız.

Edit : Ne zaman çıktığı önemli değil, alternatifi var mı ve talep görüyor mu o önemli. Hala oyun çıkmaya devam edecek. Sağlam oyunlar var zaten hali hazırda. Bir de kırılırsa, o zaman görün şenliği.
    herkes ekonomist oldu ülkede valla kardeşim zor değil şuan bile aç son 2 ay da fiyat değişimine bak 5000den 3500e düştü coronanın ilk artışından sonra kim 5000e düz slim alır da eylüle kadar böyle gitsin satılmadıkça şuan olduğu gibi düşecek dolar yüzde kaç fark etti vergi artışı diyosun ama eylülde ps4 fiyatı da düşeceği için vergi artışı en kötü nötrler 5000den başladı corona dönemi şuan 3500 eylülde de rahat eski dönemi 2000 civarını görür

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Mesajlar burada, eylülde inşallah dediğiniz gibi olur da ben yanılırım. Halk olarak bize yarar dediğiniz. Ancak ekonomist olmaya gerek yok bunu görmek için. Ülke gerçekleri ve medyada görünmese de yaşanılan ekonomik zorluklara bakmak yeterli bunu anlamak için. Araba fiyatları, ev fiyatları, pc parçası fiyatları, peynir, zeytin fiyatları.... Bu ülkede fiyatı artıp da sonra eski haline dönen tek ürün var mı? (anlık değişimler değil) Yaşınız nedir bilmiyorum ama benim yaşım bunları yeterli derecede tecrübe etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Mesajlar burada, eylülde inşallah dediğiniz gibi olur da ben yanılırım. Halk olarak bize yarar dediğiniz. Ancak ekonomist olmaya gerek yok bunu görmek için. Ülke gerçekleri ve medyada görünmese de yaşanılan ekonomik zorluklara bakmak yeterli bunu anlamak için. Araba fiyatları, ev fiyatları, pc parçası fiyatları, peynir, zeytin fiyatları.... Bu ülkede fiyatı artıp da sonra eski haline dönen tek ürün var mı? (anlık değişimler değil) Yaşınız nedir bilmiyorum ama benim yaşım bunları yeterli derecede tecrübe etti.
    yazın 2000 lira 1800 lira olan xbox nasıl kasım ayında 1350ye satıldı tamam her şey artıyor ama ekonomi öyle basit yorumlayamayız sinüs dalgası içindedir her şey dediğiniz gibi olsa nisan başı 5000 olan slim 7000 lira olan pro 3500e ve 5000 e düşmezdi emin olun daha da düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnci6 -- 24 Mayıs 2020; 16:11:3 >

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Peki kardeş

• Merhabalar hocam mevzuyu yanlis anliyorsunuz.bu adam cihazi 1300 satarsa yerine cihazi koyabiliyormu 2.000 tl eklemesi lazim en az mevzu bu iste arz talep adam niye 2000 tl zarar etsin siz ceyrek altini suan 500 tlye alabiliyormusunuz olay budur
    Yada kimse elindeki dolarini 3 tl den size verirmi bakis acinizin degismesi lazm

• Arkadaşlar 2019 yılında açtığım konu bu. PS4 aldım o zaman zaten. Dükkandan kaldırırken bir şeyler olmuş, güncellenmiş sanırım. Bence de 1800'e varsa 10 tane alınır zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

Güzel kafalar bu fiyata varsa bir tane bana da sar
    Kafada sorun yok. 2019 konusu, PS4 aldım o zaman. Yanlışlıkla güncelleye basmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.