Şimdi Ara

İ5 3570K için soğutucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu işlemci içi vatan bilgisayardan alabileceğim güzel bir soğutucu varmı stok fanla kullanıyorum şimdilik fakat battlefield 3 gibi oyunda 67 dereceye çıkıyor 100 tl bütcem var ve bu fiyata güzel bir soğutucu varmı Teşekkürler

• Denizlide klimasız odada h100 ile boşta 40 derece Gerisini sen hesapla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amdlike

Kardeşim biraz daha ekleyip bu soğutucuyu alırsan hiç bir sıcaklık derdin kalmaz :)

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-h412-13fk-r1-hyper-412s-intel-lga-7751155115613662011-&-amd-am2am3am3+-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58126

olur hocam 17 tl kadar eklerim fakat değermi yani sıcaklıklar yükte sizce kaça düşer bu soğutucu ile

• Kardeşim malum havalar sıcak işlemci soğutucusunun yanına kasa sistemindeki soğutucuda önemli

kardeşim önerdiğim soğutucu 117 tl nin hakkını gayet iyi verir oyuunlarda hiç derece sıkıntın olmaz...
  • Tamam hocam bu soğutucuyu alacağım Teşekkürler yardımın için
  • Isı diye birşey kalmaz Hocam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apu işlemci önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadaşın öneridği Cooler Master markadan ise Noctua almanızı öneriyorum yada Thermalright Venomous-x(Ultra 120) Gibi bu işin piri olan markalardan alın farkı hissedeceksiniz.
  • quote:

Kardeşim biraz daha ekleyip bu soğutucuyu alırsan hiç bir sıcaklık derdin kalmaz :)

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-h412-13fk-r1-hyper-412s-intel-lga-7751155115613662011-&-amd-am2am3am3+-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58126

Hocam Soğutucuyu aldım masaüstünde 25 ile 35 derece arası Battlefield 3 oyununda max 51 dereceyi gördü prime95 testinde ise stok fanla 85 dereceye kadar çıktı işlemci, fakat bu soğutucu ile en fazla 60 derece oldu ve birde 1 tane daha fan alıp soğutucunun diğer tarafına taksam biraz daha etkili olurmu...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG15 -- 7 Temmuz 2012; 13:12:48 >

• 2 fan takılıyormu bilmiyorum o soğutucuya ama takılıyorsa hemen 2 fan yap, kasanız nedir , kasa içi soğutma iyimi ?
  • quote:

2 fan takılıyormu bilmiyorum o soğutucuya ama takılıyorsa hemen 2 fan yap, kasanız nedir , kasa içi soğutma iyimi ?

takılıyor hocam 2 fan için aparat var içerisinde sıcaklıklar nasıl sizce, kasa ise arkada 1 fan önde 1 ve yan kapakta 1 tane fan var toplamda 3 tane 120mm fan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG15 -- 7 Temmuz 2012; 14:17:21 >
  • Kasa soğutma için yeterli,sıcaklıklar gayet güzel kardeşim çift fan yaptınmı dahada düşer,şimdiden hayırlı olsun hocam :)
  • Teşekkürler Hocam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.