Şimdi Ara

I5 4440 225 tl ye alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada bir sistem guncelleme damarim kabarıyor. Hali hazirda x4 965 islemci kullaniyorum. Benim ihtiyacimi karsiliyor acikcasi ama azıcık ucuza bir parca gordum mu dayanamiyorum. Tabii islemci ye anakart ve sogutucu da gerekecek.

Acaba genel olarak ciddi bir fark yaratır mi genel kullanim olarak?

Aslinda elim rahatlasa ryzen3 veya ryzen 5 alicam ama şimdilik butcem uygun değil.

Ne dersiniz arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci o fiyata alınır. elindeki bileşen yeterli ise gerek yok.
  • Her türlü alınır hocam.

100tl civarına da h81 anakartla bedavaya upgrade yapmış gibi olursunuz.

• Bence alıp, 300 liraya satın.

• Nerede o fiyat? Hemen alınır. Kardeşimin bilgisayarına upgrade yapmak için 4.nesil i5 kovalıyordum. 300 liraya bulsam hemen alırım
  • vitrine koymaya bile alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 4440 için 225 lira şüpheli bir fiyat denilebilir. Yani piyasanın baya altında. Dikkatli olun. Satıcı sağlam ise 1 dakika düşünmeden alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG 660 UC Kod - 200 TL
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linkxd

• Genelde piyasa fiyatının altına satılıyorsa illa ki bir yamukluğu oluyor, ona dikkat ederek alın sorun yok ise alınır arada büyük fark olduğunu da hissedersiniz
  • Bizim orda let go da gordum. Oylesine mesaj attim 250 olur dedi 200 veririm dedim. 225 olubdedi gecen baktim 200 tl ye gel al dedi. :) ama sehir dışında olduğum için gelince bakarım dedim. Kontrol etmeden almamda zaten anakart nerden bulurum onu bilmiyorum

• musta35 kullanıcısına yanıt
    Msi H81m p33 diye popüler ve ucuz anakartı var. Hala sıfırı bulunabiliyor. Çok bir özelliği yok fakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Msi H81m p33 diye popüler ve ucuz anakartı var. Hala sıfırı bulunabiliyor. Çok bir özelliği yok fakat.

Iyi diyonda sirf islemci denemek icin anakart alinmazki. Neyse bakicaz bi çaresine

• i5 4440 300 tl satan varsa ben alırım ( 250 tl i3 4150 serileri satılıyor fiyat fazla abes )
  • Ciddi şekilde fark yaratır mevcut sisteminize ancak fiyat şüpheye düşürüyor, yinede satıcı arkadaştan seni tatmin edecek güveni alabilirsen kaçmayacak bir ürün. Anakart ve stok fandan hallice bir cpu fanıyla upgrade i 400 liraya getirirsin normalde sadece işlemciye vermen gereken fiyat...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.