Şimdi Ara

i5 4460 grafik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'da gördüm bunu almayı düşünüyorum fakat ekran kartı olmadan üzerindeki intel graphics 4600 ile bayağı oynayan var (Gta V oynayan bile var) Bu mümkün mü nasıl oluyor ekran kartını erteleyebilir miyiz bu konuda?

• Mario oynarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen iyi bir ekran kartı bakmaya başla :D zaten açmaz benim tahminimde açsa bile gtaV olur gta minecraft :D
  • https://www.youtube.com/watch?v=emygoklNluY

https://www.youtube.com/watch?v=dTglM-evoqI

Hocam örneğin bunlar fena değil yani grafik olarak da fps olarak da :) Ekran kartı da alacağım zaten onu şaka amaçlı dedim fakat işlemci üzerinden böyle grafikler mümkün mü şaşırttı beni

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla eleman 30fps alıyor :D İlginç ezbere konuşmamak lazım demek. Mahcup oluyoruz. Bi hikaye yoksa bu işte demek kaldırıyo :D
  • 800x600 yap herşeyi oyna ekran kartına gerek yok Gözlerini bozmazsan iyi bazı oyunları 720p oynatır ob ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

800x600 yap herşeyi oyna ekran kartına gerek yok Gözlerini bozmazsan iyi bazı oyunları 720p oynatır ob ekran kartı

Hocam ne 800x600'ü bazıları 1920x1080'de neredeyse ultrada bile açmış ve recordingdeyken 25-55 fps arası alıyor bu nasıl iş anlamadım

örnek link:https://www.youtube.com/watch?v=nwilWaL8Mbs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    İntel core i5 3470 işlemci
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya inanma onlara i5 4460 onboard ile the forestı bile oynayamadım bile gerçi olmadı burada ama biraz kaliteli oyun olunca oynatmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih3442

Ya inanma onlara i5 4460 onboard ile the forestı bile oynayamadım bile gerçi olmadı burada ama biraz kaliteli oyun olunca oynatmıyor

Benim de kafamda bir şüphe var zaten hocam millet neler paylaşmış diyorum mumkun değil bu kadarı bence. Sonucta bu işlemci bu kadar yukun altından nasıl kalkıyor gunumuz ekran kartları ısınırken bu seviyede.
  • İ3 4160 ile call Of duty adwantage war fare 720p 30 fps oynanıyorken, 4460 ile rahat oynar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

İ3 4160 ile call Of duty adwantage war fare 720p 30 fps oynanıyorken, 4460 ile rahat oynar

Dediğin işlemcideki grafik birimiyle 4460 daki grafik birimi neredeyse aynı güçteler, bunda da aynı performansı verecektir yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3 4160 Onboard ile Fifa 14 actim kastı.Low ayarda oynatıyordu.
    Bende o videolara kanmıştım.Ekran kartı almaya gerek yok dedim.Hepsi yalan inanmayın.Akli mantığa sığmıyor ama bizim bakma millet alıyor sonra pişman oluyor.
    Ekran kartsız olmuyor valla.
    2 Ay önce R7 260X aldım rahatladım.
    Oyun sistemi toplucaksan ekran kartı şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı oyunlar rahat açar.fifada bariz kasar.Pesde ise rahat oynatır.The witcher da ise felaket kasar en düşük ayarda.Assassins creed unity de ise açmaz kasım kasım kasılır ya da.Hepsini test ettim.
    Call of duty de sorun yok.Battlefield 4 de öyle.

Her oyunda aynı performans olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.