Bildirim
i5 4590 ve gtx 970sli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yapmaz.
4460 ile 980sli calistiriyorlar oluyor.
Edit:neyini eksilediniz anlamiyorum yapiliyor iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croyal -- 1 Ağustos 2015; 20:41:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: croyal
yapmaz.
4460 ile 980sli calistiriyorlar oluyor.
peki 2k ya mı geçmek 4k ya mı geçmek mantıklı 970 sli ile? çünkü 2k nın fiyatları neredeyse 4k yı geçiyor sanırım, anlayamadım bu durumu -
2k da cogu yuksek ayarda calisir 4k da zorlanir.980 veya ti daha iyi cozum olur.ama masraf.
zaten 4k da maxda calistirmak istersen islemcin yetmez i7 ler bile zorlaniyor bazen(bazi oyunlarda tabi) -
quote:
Orijinalden alıntı: croyal
2k da cogu yuksek ayarda calisir 4k da zorlanir.980 veya ti daha iyi cozum olur.ama masraf.
zaten 4k da maxda calistirmak istersen islemcin yetmez i7 ler bile zorlaniyor bazen(bazi oyunlarda tabi)
aslında ben şöyle temiz 2. el bir 970 ve 2k monitör bulup sli yapmak istiyorum, amacım da oyunlarda sistemin ömrünü ve kaliteyi uzatmak. 2k alırsam uzun yıllar 970 sli ile ultra/high oynayamayacaksam bir mantığı yok bunun(bf,gta,ac tarzı oyunlar), sizce nasıl olur?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X