Şimdi Ara

i5 4590 ve gtx 970sli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasamda 750 watt 80+ psu, asus z97 pro gamer, i5 4590 ve evga acx 2.0 sc 970 var. Gtx 970 sli yaparsam işlemci işlemci yönünden bir sıkıntı çıkmaz değil mi? bu arada sli yaparsam 1080p'den 2k'ya geçeceğim.

• benyv- B kullanıcısına yanıt
    yapmaz.
    4460 ile 980sli calistiriyorlar oluyor.

Edit:neyini eksilediniz anlamiyorum yapiliyor iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croyal -- 1 Ağustos 2015; 20:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: croyal

yapmaz.
    4460 ile 980sli calistiriyorlar oluyor.

peki 2k ya mı geçmek 4k ya mı geçmek mantıklı 970 sli ile? çünkü 2k nın fiyatları neredeyse 4k yı geçiyor sanırım, anlayamadım bu durumu
  • benyv- B kullanıcısına yanıt
    2k da cogu yuksek ayarda calisir 4k da zorlanir.980 veya ti daha iyi cozum olur.ama masraf.

zaten 4k da maxda calistirmak istersen islemcin yetmez i7 ler bile zorlaniyor bazen(bazi oyunlarda tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: croyal

2k da cogu yuksek ayarda calisir 4k da zorlanir.980 veya ti daha iyi cozum olur.ama masraf.

zaten 4k da maxda calistirmak istersen islemcin yetmez i7 ler bile zorlaniyor bazen(bazi oyunlarda tabi)

aslında ben şöyle temiz 2. el bir 970 ve 2k monitör bulup sli yapmak istiyorum, amacım da oyunlarda sistemin ömrünü ve kaliteyi uzatmak. 2k alırsam uzun yıllar 970 sli ile ultra/high oynayamayacaksam bir mantığı yok bunun(bf,gta,ac tarzı oyunlar), sizce nasıl olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 4460 vs i5 4590
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.