Şimdi Ara

i5 4590 ve R9 290

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlemci R9 290'a darboğaz yaratır mı? Forumda birisi R9 290'a mutlaka overclocklu işlemci lazım demiş ancak bu konuda ne kadar bilgili birisi olduğunu bilmiyorum.

Eğer darboğaz yaratacağı konusunda hemfikir olursak R9 290 yerine R9 280x Toxic alacağım. Heralde o kart için de darboğaz yaratmaz.

Peşin not : overclock ile uzaktan yakından alakam olmayacak bunu da göz önünde bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır darboğaz söz konusu değil. OC'un faydası 3d mark benchlerinde görülebilir işlemcide. Bunun dışında işlemcinin frekansını dahi düşürsen çoğu oyunda darboğaz yaşamazsın. Zaten işlemcin en güçlü çekirdek mimarisine sahip, turboyla da hızını yükseltebiliyor darboğaz konusunu düşünüp konu açmanız bile saçma ama sizin suçunuz yok çok fazla bilgi kirliliği yaratan aptal üye var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Hayır darboğaz söz konusu değil. OC'un faydası 3d mark benchlerinde görülebilir işlemcide. Bunun dışında işlemcinin frekansını dahi düşürsen çoğu oyunda darboğaz yaşamazsın. Zaten işlemcin en güçlü çekirdek mimarisine sahip, turboyla da hızını yükseltebiliyor darboğaz konusunu düşünüp konu açmanız bile saçma ama sizin suçunuz yok çok fazla bilgi kirliliği yaratan aptal üye var.

Hocam cevap için teşekkürler zaten ben de sizin gibi düşünüyordum. Sonuçta böyle üst seviye kart alanların hepsi overclock yapmak istemeyebilir, gidip sırf bu kart için overclock işlemcisi mi alacak millet?

Benchmarklar umrumda dahi değil, sadece ekran kartından tam verim alabileyim yeter. 750w corsair psu ve i5 4590 da sanırım bu iş için yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.