Şimdi Ara

i5 460 M format ve Turbo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün qosmio f60-147 laptopuma 1.5 yıldır ilk formatını attım ve birtakım sıkıntılar oldu,driverlerin birçoğunu buldum yükledim fakat işlemci kendini turbbo gibi görmüyor aaynı zamanda fn tuşumda çalışmıyor
    Bu durumu nasıl düzeltebiliriz ?

• toshibanın kendi sitesinde tüm driverlar mevcut hepsini indirip kur sorunların çözülür.Biosu da güncellersen turbo olayı da çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

toshibanın kendi sitesinde tüm driverlar mevcut hepsini indirip kur sorunların çözülür.Biosu da güncellersen turbo olayı da çözülür

toshibanın kendı sitesinde driverler mevcut evet haklısınız ama benım laptopum türkiye için üretilmiş model ve driverleri yok. sağdan soldan bulduğum driverleri yükledim.. bios güncellemesini deneyeyim birde...
  • Türkiye için üretilmiş ve driverları yok diye birşey olamaz hocam gerekirse Türkiye'deki Toshiba yetkili servis ile görüşün sorununuz aktarınız fakat driverlar vardır emin olunuz ki.
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. sorunu çözdüm .Belki benim gibi birisi ararsa bulsun d.ye söylüyorum ; TOSHIBA VALUE ADDED PACKAGE indirip kurun sorununuz kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.