Bildirim
i5 4670K darboğaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bama_boyy
Merhaba. 4670K 4.6ghz'de kullanıyorum. 4k çözünürlükte GTX970 SLI ile bu işlemci darboğaz yapar mı ? i7 ister mi ? Peşinen teşekkürler.
darbogaz yapmaz yetecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4670k için bile darboğaz kullanıldıysa ışığa yürümenin vakti gelmiş demektir.
yok hocam öyle birşey. o işlemci daha çok dehler o kartları. -
Şimdi söyle bi durum var 970 SLI yapıp 4k monitörde oyun oynayan adam 300-500 lira için işlemciyi i5 almaz bence -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06
Şimdi söyle bi durum var 970 SLI yapıp 4k monitörde oyun oynayan adam 300-500 lira için işlemciyi i5 almaz bence
Sistem upgrade etmek diye bişey duymadın galiba -
Diğer arkadaşlara değerli yorumları için teşekkür ederim. -
quote:
quote:
Şimdi söyle bi durum var 970 SLI yapıp 4k monitörde oyun oynayan adam 300-500 lira için işlemciyi i5 almaz bence
Sistem upgrade etmek diye bişey duymadın galiba
İşlemcinide upgrade et o zaman dostum o sistemin içinde değil mi? Thug Life -
Gtx 970 sli 4k da ileride sorun cikartacagini dusunuyorum. 3.5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas_1 -- 10 Mart 2015; 18:32:18 >
quote:
quote:
quote:
İşlemcinide upgrade et o zaman dostum o sistemin içinde değil mi? Thug Life
Elimdeki işlemci işimi görüyorsa neden değiştireyim ? 1 fps için mi ?
-
İslemci su anki ve onumuzdeki 2-3 yil kadar bir surecte hic bir oyunda yetersizlik gosterecek bir islemci degil. Her iki kartida 8x socket hizinda calistirabilecegi icin hic bir sorun olmayacaktir. 2 karttan %170-190 arasinda bir performans elde ediliyor rahatlikla.
Yeterli gelir bence 4.6 çok iyi bir değer ve üstelik yüksek çözünürlükte yük daha çok ekran kartlarına bineceği için pek sorun yaşayacağını sanmam kısıtlayabilir ama çok farkedileceğini zannetmiyorum bu durumun. -
quote:
quote:
quote:
quote:
İşlemcinide upgrade et o zaman dostum o sistemin içinde değil mi? Thug Life
Elimdeki işlemci işimi görüyorsa neden değiştireyim ? 1 fps için mi ?
Kullandığınız çözünürlüğün yüksekliği ve işlemcinizin hızı da göz önünde bulundurulursa darboğaz konusunda içiniz rahat olsun denilebilir
i7 daha çok multicore ihtiyacının yüksek olduğu alanlarda öne çıkıyor. Onun dışında 4 çekirdeğe kadar i5-i7 kıyaslamasında saat hızı yüksek olan daha hızlıdır diyebiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aklımda hiçbir soru işareti kalmadı herkese teşekkür ederim. -
4K'da fazla bile gelir. -
4 k da yapma ihtimali full hd de yapma ihtimalinden çok daha düşük o yüzden sıkıntı olmaz. -
quote:
Merhaba. 4670K 4.6ghz'de kullanıyorum. 4k çözünürlükte GTX970 SLI ile bu işlemci darboğaz yapar mı ? i7 ister mi ? Peşinen teşekkürler.
4k çözünürlükte i3 bile taksan darboğaz olmaz meraklanma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X