Şimdi Ara

I5 4690k - GTX970 tabanlı sistem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanımhaber uyeleri. 2 haftadan beri sistem toplamak icin saatlerce araştırmalar yaparak bir kac parcayi gozden gecirme firsati buldum. Islemci olarak fx x6300 den fx x8350 ye kadar. Ancak oyun icin Amd degil de intel sistem kurmanın daha iyi oldugunu anladım. Bir çok görüş o yönde. En sonunda ise i5 4690k islemcide karar kıldım. Ekran karti olarak pek bir secenegim olmadı. Ilk olarak GTX960 4G var dı aklımda sonra GTX970 sectim. Iyi mi yaptim hic bir fikrim yok. I5 4690k ile GTX970 stabil calisacak mi onuda bilmiyorum ve bunu sizlere soruyorum. Anakart olarak MSI Z97 Gaming 3 anakartı sectim. Gaming 5 butcemi zorluyor onu secebilecek olsam kesinlikle onu secerdim. Pek fazla ozelliklere takilan biri degilimdir. O.C icin gaming 3'ün bana yetecegini düsünüyorum. Ram olarak G skıll ripjaws (2x4) 8GB 1600 mhz Cl9 sectim. Bu marka hakkında bir fikrim yok bilgilendiriseniz sevinirim. Kasa olarak bende su an Zalman Z3 plus mevcut. PSU olarak Xigmatek Tauro 600w 80+Plus var. Cok cok eski olarak HDD var 250 GB'lık. Onu ilerleyen zamanda 1TB olarak yenileyecegim. Ancak sistemi kurdugumda bana sorun cikartir mi bilemiyorum. Islemci sogutucum olarak Cooler Master Hyper T4 sogutucum var. Bu yuzden OverClock islemim daha da kolaylasacak.

Sistemim bu sekilde olacak. Iyi mi olmuş bilemiyorum ilk defa sistem toplicam. Dogru parcalar mı sectim? bilgilendirirseniz sevinirim.

Not: Ekran karti olarak degistir diye oneride bulunursaniz AMD onermeyin. Nvidia'dan memnunum. Ve ekran kartini hangi marka almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı işlemciyle MSİ gtx970 4g Gaming modelini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. 100me modeli çıktı backplate'i olan, onu da düşünebilirsiniz.Anakart güzel işinizi görecektir ama en azından 120gb bir SSD alıp sistemi ona kurun derim.Eski bir HDD yle yeni sistem kullanmak insanın hevesini kursağında bırakabilir.
  • Aynı bilgisayarı kullanıyorum ekran kartım msi performans olarak memnunum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı alcaksan Asus,Msi,Sapphire ve Evga'dan şaşmayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 1660ti / i5 11400F Sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.