Şimdi Ara

i5 5200u egpu yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu anda hp pavilion laptop kullanıyorum. Ekran kartı 840m. İşlemci olarak i5 5200u var. Nasıl harici ekran kartı takarım. Taktığımda performans kaybı yaşar mıyım? Ve bir tane monitörüm var ben 144 hz bir monitör almayı daha düşünüyorum sonuç ne olur. Ekran kartı olarak gtx 1650 düşünüyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 10 Eylül 2019; 8:18:41 >

• O işlemciyle çoğu oyunda GTX 1650'yi besleyemezsiniz. Hatta şu anda kullandığınız 840m'e tam yetecek güçte bir işlemci 5200u.

Masraf yapmaya değmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

O işlemciyle çoğu oyunda GTX 1650'yi besleyemezsiniz. Hatta şu anda kullandığınız 840m'e tam yetecek güçte bir işlemci 5200u.

Masraf yapmaya değmez bence.
    +1 yıllarca 5200u'lu laptop kullandım geçtiğimiz haftalarda sattım. sanırım gtx 950m falan kullanıldı bu laptoplarla en fazla. o da rx 460'a falan denk gelir sanırım egpu'ya bir ekran kartı bağlayıp kullanmak istesen. ama egpu aparatları da ucuz değil, üstüne ekran kartı masrafın psu masrafın da olacak. onun yerine gidip laptopu da satıp 3. veya 4. nesil i7'li falan bir oyun laptopu alınabilir.
  • o islemcinin dengi gtx 1050 veya rx 560

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.