Şimdi Ara

i5 6400, GTX 1060 Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTX 1060'ı önceden almıştın şuan da sistemi alacağım. İnventus'tan almayı planlıyorum ama bir sorum var montaj ve test yapmaları için herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa direk hiçbir şey seçmeden işaretlemeden yapıyorlar mı?

Sistemin geri kalanı;

1. Sorum; Sizce h110m pro-vd mi yoksa bu mu? Fiyat olarak 3-5 TL fark ediyor.
    2. Sorum; Kasa olarak sizce bu mu yoksa Zalman R1 600Le mi? Ben bunu seçtim çünkü 6 adet fan takılabiliyor ve corsair olduğu için daha ileriye dönük olabileceğini düşündüm. Aralarında 30 TL fark var.
    3. Sorum; Seagate Barracuda mı yoksa bu mu?
    4. Sorum; Kingston RAM mi Corsair mi?

Biliyorum çok fazla soru var ama cevaplarsanız minnettar olurum sistemi yarın alacağım. i5 6400, GTX 1060 Sistem

•  i5 6400, GTX 1060 Sistem

2- ikisinde güzel, hangi sevdiyse onu al
    3- seagate güzel de wd blue geliştirmiş ikisinde güzel hem ucuz wd al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belzebeth

GTX 1060'ı önceden almıştın şuan da sistemi alacağım. İnventus'tan almayı planlıyorum ama bir sorum var montaj ve test yapmaları için herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı yoksa direk hiçbir şey seçmeden işaretlemeden yapıyorlar mı?

Sistemin geri kalanı;

1. Sorum; Sizce h110m pro-vd mi yoksa bu mu? Fiyat olarak 3-5 TL fark ediyor.
    2. Sorum; Kasa olarak sizce bu mu yoksa Zalman R1 600Le mi? Ben bunu seçtim çünkü 6 adet fan takılabiliyor ve corsair olduğu için daha ileriye dönük olabileceğini düşündüm. Aralarında 30 TL fark var.
    3. Sorum; Seagate Barracuda mı yoksa bu mu?
    4. Sorum; Kingston RAM mi Corsair mi?

Biliyorum çok fazla soru var ama cevaplarsanız minnettar olurum sistemi yarın alacağım. i5 6400, GTX 1060 Sistem

o kasayı sakın alma bugün test ettim.

compact yapısıyla sizi mest edebilir ama malzeme kalınlığıyla xigmatek öndeydi =)

ayrıca izlediğim videolarda bunun bir üstü olan graphite serisinde vida yerlerindeki boyalar dökülmüştü.
    400-500 liralık kasada olmaması gerek birşey bu.

bende çoluk çocuğun oyununa gelip corsair alacaktım ama xigmatek bile daha iyiymiş bunu anladım =)

ram kingston
    anakart asus
    seagate
    zalman almazsanız corsair hiç almayın darkn10 ikisindende kat kat iyi.
    (en kötü kasa thermaltake)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba_köksal -- 28 Ağustos 2016; 6:13:48 >

• Corsair kasa olarak hep önerilmişti sağlam kasalar diyordu herkes şuan şaşırdım doğrusu eğer öyleyse Zalman R1 alacağım onun hakkında bir fikri olan var mı veya Z3 Plus mı alsam? Bir de baştaki sorumu tekrar soruyorum İnventus montaj ve test yapıyor mu yapıyorsa sinerji'de ki gibi herhangi bir seçenek seçmemize gerek var mı?
  • http://inventus.com.tr/mi_inventus/WhyInventus.aspx

Burda yer alan bilgiye göre ücretsiz bir şekilde montaj hizmeti verdikleri görülüyor, ürünleri satın aldıktan sonra inventus ile iletişime geçerek gerekli montajın yapılarak tarafınıza gönderilmesini, kasa kargolanırken ekran kartının ayrıca gönderilmesini, eğer isterseniz ramlarınde takılmadan gönderilmesini isteyebilir, ayrıca almış olduğunuz tüm parçaların orjinal sıfır ve içinden çıktıkları kutularını da tam bir şekilde gönderilmesini isteyebilirsiniz, kargo hizmetininde ücretsiz olduğunu düşünüyorum,

Ayrıca sormak istediğim bir soru var GTX 1060 ekran kartını hangi model ve ne kadara aldınız,

Tavsiye edebileceğim sistem bileşenleri

i5 6500 veya i5 6400 tercihinize göre,
    850 evo 250 GB samsung ssd
    kingston 8 gb 2133 mhz ddr4 ram (ilerde mutlaka 16 yapmaya çalışın)
    kasa olarak kesinlikle zalman z3 plus 600le seçin ilerisi içinde iyi olacaktır, LE serisi 80 plus olmamasına rağmen 550 W'ın üzerinde enerji vermektedir verimlidir, z3 kasa zaten çok kullanışlı ve sağlam bir kasadır.
    anakart olarak h110m pro vd alabilirsiniz, yada 100 tl daha verip 4 ram slotu ve USB 3.1 destekleyen msi b150m vdh serisini alabilirsiniz.

Ekran kartınız zaten varmış.

Şimdiden hayırlı olsun deneyimlerinizi ve aşamaları bizlere de aktarırsanız memnun olurum :)

Teşekkürler

• Ekran kartı buhttp://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1060-6gb-oc-192bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1060-6gt-oc-p-HBV000000KDUV. Tasarımı çok güzel olduğu söylenemez ancak yükte 72 dereceyi geçmemiş yapılan testlerde ve en ucuz modeldi. SSD'ye param şuan yetmiyor maalesef öğrenci olduğum için, artık bayramda akrabalardan 3,5 bir şey çıkarsa eklerim. 6500 yapamıyorum bütçeyi çok aşıyor. Anakart konusunda kararsızım hala H110m-k almazsam ne kaybederim alırsam ne kaybederim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Belzebeth

Corsair kasa olarak hep önerilmişti sağlam kasalar diyordu herkes şuan şaşırdım doğrusu eğer öyleyse Zalman R1 alacağım onun hakkında bir fikri olan var mı veya Z3 Plus mı alsam? Bir de baştaki sorumu tekrar soruyorum İnventus montaj ve test yapıyor mu yapıyorsa sinerji'de ki gibi herhangi bir seçenek seçmemize gerek var mı?

Corsair sağlamdır ama minimum 100r modeline bakmanız lazım.O champ serisinin iyi olmadığı hep konuşuluyordu.Ne iç hacmi corsair gibi ne de malzeme kalitesi.

Zalman r1 de güzel gözükse de öyle iyi bir kasa değil.İçinden çıkan güç kaynağı için bile tercih etmezdim ben.İlle zalmanı kafaya koyduysanız güç kaynağını ayrı alın.Corsair vs serisi daha güvenilirdir.

Sanırım ülke olarak dünyada en kötü güç kaynaklarını kullanıyoruz.Milletin dışarda çöp dediği vs, cx serileri burada iyi diye geçiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770 ile GTX 1070 DarBoğaz ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CX'ler gene iyide VS cidden hindistan, türkiye, rusya v.b. ülkelere iteleniyor. Yapacak bir şeyde yok maalesef. Diğer markalara kıyasla ülkemizde gayet F/P ürünleri VS serisi PSU'lar.

Birde kasa olarak aynı fiyatta olan Corsair Carbide 100R'yi tercih edebilirsin. İç kısımları aynı ama malzeme kalitesi daha iyi. Corsair dururken zalmana falan bulaşma.

HDD olarak WD blue güzel tercih, seagete düşünme bile. Anakart olarak MSI H110M Pro-VD ülkemizde daha fazla satılan bir kart. O bakımdan servis, yazılım ve garanti olarak 1 adım önde olur Asus H110M'den. Forumda ben dahil bir çok memnun kullanıcısı mevcut :).

i5 6400 bütçen varsa i5 6500 yapmak gayet mantıklı bir hareket olur. Ancak dediğim gibi bütçen yoksa benim gibi i5 6400 almak da gayet mantıklı bir çözüm

• Zalman Z3 plus çok kaliteli deniyor 4 fan ile geliyor ama 100R'de 1 fan var ek fan ekleyemem şuanlık sıkıntı olmaz mı? Z3 Plus kullanan kişiler memnun genelde? Zalman ZM600LE psu düşünüyorum 600w 12v kanalından 540w veriyor ve kaliteli diyor kullananlar, sıkıntı yaşayan onda da görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.