Şimdi Ara

i7 4770 ile GTX 1070 DarBoğaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    An itibariyle kullandığım kartı(780) satıp 1070 almayı planlıyorum ama 4770 darboğaz yaparmı emin olamadım sizin görüşleriniz nelerdir.
    Sistem şu şekilde.

İntel i7 4770
    ASUS GTX 780 DCII
    Asus H81M-D R2.0
    Corsair 8GB 1600Mhz
    Asus Xonar DGX 5.1
    OCZ 240GB Trion 150
    Seagate Barracuda 1TB
    Xigmatek Vanguard
    OCZ ZS650W 650W 80+

• Bir 8Gb daha bellek alıp yola öyle devam edin. Ekran kartı olarak isterseniz Gtx 1080 de alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada dar boğaz yapacak parçan bence ekran kartı değil anakart , imkanın var ise internette Z87 ve ya Z97 yonga setine sahip bir anakart bulmaya çalış , 780 oldukça güçlü bir kart ancak hem güç tüketimi hem çekirdek hızları düşünülürse 1070'in eline su dökemez , dediğim gibi , müdahale şansın varsa anakarta bi dokunuş yap bence derim , bu benim fikrim , anakartı Z97 yaparsan darboğaz derdin kalmaz
  • K serisi olsaydı oc ile idare ederdin. bende 3770K + 1070 var. 4.3ghz de kullanıyorum 1 senedir gayet güzel idare ediyor.
  • Sorun olmaz
  • Hiç bir sorun olmaz anakart falan değiştirmek gibi şeylere girişmenize gerek yok. Sistemi 16GB yapın ve GTX 1070 ile oyunların tadını çıkartın işlemciniz GTX 1070 için oldukça yeterli.
  • Yapmaz hocam bir tavsiye vermek gerekirsede hazır kasayı açmışken bi 8 GB Ram daha takıverin ileride rahat edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 2500k + gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapmaz rahatlıkla alabilirsin
  • gtx 1070 1080p 60 hz için fazla 780 kullanmaya devam edin yeni seriler çıkınca (yamulmuyorsam 2018'in 2. çeyreğinde çıkar) monitörü 4k yapıp işlemciye dokunmadan yeni seride gtx 2070 alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr light

gtx 1070 1080p 60 hz için fazla 780 kullanmaya devam edin yeni seriler çıkınca (yamulmuyorsam 2018'in 2. çeyreğinde çıkar) monitörü 4k yapıp işlemciye dokunmadan yeni seride gtx 2070 alırsınız.

Monitörü 2K yapmak ve GTX2070 almak.. yazması ne kadar kolay. Dolar 3.7 ye dayanmış, euro 4.35 civarı 6 ay sonra ne olacağını kimse kestiremiyor adama 4K monitör ve 2070 öneriyorsunuz gerçekten ilginç.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    2070 şu an bulunmuyor çıkmsına belki 1 yıl var o sürede köşeye 200 (Ayda) lira dahi koysan şimdiki bütçenin üzerine gayet alınabilir , hele 1070 ti çıkacakken 1070 almak ne kadar mantıkl düşünün. 6 ay sonra ne olacağını kimse kestiremiyorken parasını boşa harcaması mantıklı mı ki elinde gtx 780 gibi bir kart varken gerçekten ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr light -- 20 Ekim 2017; 0:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr light

2070 şu an bulunmuyor çıkmsına belki 1 yıl var o sürede köşeye 200 (Ayda) lira dahi koysan şimdiki bütçenin üzerine gayet alınabilir , hele 1070 ti çıkacakken 1070 almak ne kadar mantıkl düşünün. 6 ay sonra ne olacağını kimse kestiremiyorken parasını boşa harcaması mantıklı mı ki elinde gtx 780 gibi bir kart varken gerçekten ilginç.

1070 alsın diyen kim ki? öyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybermorf

burada dar boğaz yapacak parçan bence ekran kartı değil anakart , imkanın var ise internette Z87 ve ya Z97 yonga setine sahip bir anakart bulmaya çalış , 780 oldukça güçlü bir kart ancak hem güç tüketimi hem çekirdek hızları düşünülürse 1070'in eline su dökemez , dediğim gibi , müdahale şansın varsa anakarta bi dokunuş yap bence derim , bu benim fikrim , anakartı Z97 yaparsan darboğaz derdin kalmaz

Anakartların performansa ne kadar bir etkisi var da bir de üstüne darboğaz yapacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cybermorf C kullanıcısına yanıt
    ustad sabertoothların maximusların havalarda uçuştuğu testte bile fark en fazla 1-2 fps oluyor.
    eger h81 de 6 pcie hattı olduğu için söylediyseniz ekran kartı dışında sadece ses kartım var başka bişeyde eklemem kolay kolay.
  • basturk9027 kullanıcısına yanıt
    Siz bence bir N11 11.11 gününü bekleyin. O güne kadar da kupon günlerinden kupon falan alın. Bakın hergün kupon dağıtılıyor. Baktınız N11'de uygun bir kampanya çıkmadı Hepsiburada ve ya Amazon black friday indirimlerine bakarsınız.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bf için pusuya yatmak mantıklı denk gelirse 1070 yanına bide 2k 144 hz bi monitör kaparsam süper olur.
    Gerçi bu dolarla .... neyse artık :D
    Doğru düzgün indirim olur mu ben de emin değilim.

• Darboğaz olmaz da elinizdeki kart zaten yeterince iyi.1070 almaya gerek var mı onu birdaha düşünün.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Benimde kafamı kurcalayan o 2k 144hz için yeterli değil 1070. Sıfır 1070 almaktansa 2. el 1080 mi alsam emin değilim.
    En azından 1070ti sonuçlarına bakıp tercih yapılmalı diye düşünüyorum.2.El 1080 en mantıklısı olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.