Şimdi Ara

RX480 + FreeSync vs GTX 1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler. GTX 1060 ve RX 480 arasında kaldım GTX 1060 daha iyi performans diyorlar fakat AMD RX 480 alıp yanına da VIEWSONIC 23.6”" VX2457 FreeSync destekli monitörü koyunca çok güzel olur diye düşünüyorum. Ve RX 480 crossfire destekliyor DX 12'de daha performanslı gelecek adına daha mantıklı diye düşünüyorum. Bir yandan da GTX 1060 hiç optimizasyon sıkıntısı yaşamıyor. Çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• Sen hiç düşünmeden ve daha fazla kafanı karıştırmadan Rx 480 + FreeSync almalisin bende aynı senin gibi alıcam rx 480'in 4G'sinin vatana gelmesini bekliyom herneyse rx 480 gelecek için daha iyi bi kart kesinlikle gönül rahatlığıyla almalisin dediğim gibi kafan daha çok karismadan Al rahat ett

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bende gelecek adına rx 480 daha mantıklı geliyor ama gtx 1060 da daha performanslı çok kararsız kaldım
  • Dediğim gibi kararsız olma rx 480 seni pişman ettirecek bir kart değil heleki freesync ile alınan bir rx 480 pişman ettirmez şükür ettirir bende böyle alıcam ve bu konuda çok araştırma yaptım geriye kalan sadece kararsızlık oldu ama şimdi gayet kararliyim

• Rx 480 ile 1060 arasındaki fark Dx 11 'de 3-5 fps, hadi nvidia reklamlı oyunlarda 10 olsun. Dx 12'de Rx 480 daha başarılı. Keza oyunda vulkan var ise Rx 480 utanmasa 1070'e yetişecek. Üstelik FreeSync monitörle kullanacaksan Rx 480'in tadından yenmez. İlerde CF işi rayına oturursa birde CF yaparsın, mis gibi. Fakat bütçe var ise alınacak kart 1070. Yoksa FreeSync + Rx 480 candır.
  • bende yavaş yavaş rx 480 e kaymaya başladım inşAllah pişman olmam gtx 1070 alacak kadar bütçem yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitchChepni -- 8 Eylül 2016; 20:14:37 >
  • Kardeş akrabama topladım Sapphire RX 480 Nitro aldım kart canavar gibi hem sessiz hem performanslı birde FreeSync monitör alırsan tadından yenmez. Akrabama AOC G2460PF alacağım Amazon'dan., bu ikili çok fena olacka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx1070 vs Rx590
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bende rx 480 dusunuyorum ama monitorum 5ms ve freesync yok sorun cikarirmi gozle farkedilecek sekilde aoc2369v

• C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    0.2sn kadar input lag gecikmesi var vsync on modunda ,vsync off modundaysa yırtılmalar mevcut başka bir fark yok freesyncde(0.2snlik gecikmeyi kaldırıyor sadece hehehe ama az süre değil her saniyeyi 5te1i oranda erken görüyorsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 9 Eylül 2016; 0:00:49 >
  • O kadar kisa saniyeleri kafayi takmam ben gozlerim bozuk zaten yetisemem ona ekran yırtılması olmasin yeterli monitorumde dvi çıkış var sorun olmuyacagini düşünüyorum.

• fps oyunlarında freesync önemlidir zaten internetten gelen 60milisaniye civarında bir gecikme var etti mi sana 0.26 tabii vsync offta oynayan çok kişi var cs go gibi oyunları yırtılma sorun olmadığı sürece öyle daha iyi oynanabilir cs goda
  • Sana bağlı bir durum oyunları online oynuyorsan freesync önemli, senaryo benim için daha önemli diyorsan gtx 1060
  • bence ati yok vulkan yook freesync gibi hiç kimsenin kullanmayacağı bir sürü işe yaramaz özellikle kandırıp daha düşük performanslı ürünü iyi pazarlıyor rx 480 dx12 daha iyiymiş bu bile büyük bir yalan ilerisi için kartı mı olur zaten bir sene geçmez bunların yenileri gelir kimse bunların yüzüne bile bakmaz oyunlarda önemli olan fps dir internette oyun oynarsan demek bu nvidia kartlarda internette oyun oynamaz mı o zaman konsolda hiç oynanamaz hiç biri yok

daha fazla fps istiyorsan kesinlikle 1060 al yok hem daha az fps hemde biraz daha ucuz olsun dersen git rx 480 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 9 Eylül 2016; 15:30:55 >
  • Ben gtx 1060 kullanıyorum,zaten monitörüm olduğu için aldım. Bu arada monitörüm 76 hz 'e oc li..
    Ama eğer monitör ile birlikte alacaksan freesync + 480 daha iyi bir seçimdir.
  • tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    Bence ön yargılısın ortada yapılmış testler var fresync yahut gsync zaten insanların uzun zamandır beklediği çok geç kalınmış bir olay. dx12 de rx480 1060 ile arasındaki farkı dx11 e göre kapattığı görülüyor.amd mantle olayını ortaya atmasa bugün dx 12 den kısa vadede bahsediyor olamazdık bile.genel olarak 1060 daha güçlü görünsede konu sahibi monitörde düşündüğü için fresync+rx 480 çok daha mantıklı.Ayrıca 1060 ında maşallah saat hızları tavan yapmış.Acaba rx480 in saat hızları aynı olsa sonuç ne olurdu merak ediyorum:)) buarada şuan envidya:)) kullanıyorum belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Bence ön yargılısın ortada yapılmış testler var fresync yahut gsync zaten insanların uzun zamandır beklediği çok geç kalınmış bir olay. dx12 de rx480 1060 ile arasındaki farkı dx11 e göre kapattığı görülüyor.amd mantle olayını ortaya atmasa bugün dx 12 den kısa vadede bahsediyor olamazdık bile.genel olarak 1060 daha güçlü görünsede konu sahibi monitörde düşündüğü için fresync+rx 480 çok daha mantıklı.Ayrıca 1060 ında maşallah saat hızları tavan yapmış.Acaba rx480 in saat hızları aynı olsa sonuç ne olurdu merak ediyorum:)) buarada şuan envidya:)) kullanıyorum belirteyim

ben rx 480 dx12 testlerine baktım gtx 1060 üstün bir tarafı yok hata daha düşük fps sonuçları veriyor.Zaten konu sahibin kafasınıda bu atinin sözde eklediği özellikler karıştırmış yoksa gidip 1060 alacak ben diyorum ki bu özelliklere fazla kafa yorma iş fps de bitiyor gerisi hikaye yüksek fps rahat oyun oynama demektir.

• ben hala aradayım tam karar veremedim fakat mesela 1 sene sonra gider bir tane daha rx480 alıp crossfire yaparım diye düşünüyorum benim için daha avantajlı olacak gibi duruyor rx480
  • quote:

Orijinalden alıntı: twitchChepni

ben hala aradayım tam karar veremedim fakat mesela 1 sene sonra gider bir tane daha rx480 alıp crossfire yaparım diye düşünüyorum benim için daha avantajlı olacak gibi duruyor rx480
    quote:

Orijinalden alinti: bhdr28

ben hala aradayim tam karar veremedim fakat mesela 1 sene sonra gider bir tane daha rx480 alip crossfire yaparim diye düsünüyorum benim için daha avantajli olacak gibi duruyor rx480

eger crossfire yapcaksan ve o atinin meshur özelliklerini kullanmak istiyorsan hiç durma git RX 480 al

bazi zavallilar gelip buraya troll yapabilirler adminlerin bu trolllere izin vermemsi lazim bunlar troll bile olsa bunlara verecek bir cevabimiz herzaman olacaktir.

freesycn ve vulkan yeni teknolojiler bunlarin mantle gibi patlarsa hiç şaşırman özelliklede arkasinda amd varsa amd nvidia karsisinda donamin ve yazilim olarak geri kaldigi için bu tarz özelliklerle kart sattirmaya çalisiyor bazi saflarda bu özellikleri bir halt sanarak kart aliyor sonra pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 9 Eylül 2016; 20:43:26 >

• Bende rx480ciyim bide freesync monitör yapıştır seneyede bi 480daha tak uçak gibi kullan bide vatana msi veya sapphire stoğu eklensede alsak

• tayfun34_4 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin baktığınız dx12 testleri aslında dx11 olup sonradan dx12 patch'i yemiş oyunlar, ashes of the singularity ve quantum break dışındaki oyunlara bakmanıza bile gerek yok şu anda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.