Şimdi Ara

Gtx 680 >> RX480 GTX 1060 & RX470 GTX 1050TI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski sistemi dağıttım parçaladım cogu parçayı yeniledim fakat butcem cok ucuk olmadığı için karta 1000 1100 den fazla butce ayıramıyorum

Sizce gtx680 den rx480 gtx 1060 a gecmek mantıklı olur mu?
    Veya cok ucurum fark yoksa almaya degmez mi dersiniz
    Birde tabiki merakım rx470 ve gtx 1050ti nasıl olur gtx 680 karşısında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rx470 970 performansında diyebiliriz hatta önde görünüyor testlerde şu anlık işin garibi rx470 480 ile aynı performansı veriyor
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Hocam size göre ben gtx680 i satsam kaça gider? Tabi bununla beraber rx470 in aradaki farkı ne kadar olur bana

Hangi teste baksam ya aynılar 8g 480 ile ya 2 3 fps fark var

Sadece gördüğüm bi tek gta5 2k da 10 fps den fazla fark vardi ama benim 2k almam demek fazla ütopya :)

• Selam

O ekran kartı ile şu gün bile 3770k corei7 işlemci ile bf4, war thunder gibi grafik manyağı oyunlarda 4xaa 16 af movie/yüksek/ultra ayarlarda 90-100 arası fps alıyorum ki en yoğun ateş duman içinde bile 70-80 in altına düşmedim, eş zamanlı olarak aynı makinede asus strike gtc960 oc 2 gb lik ekran kartını bir süre kullandım, açık söyleyeyim fps lerim aynı ayarlarda 50- ile 90 arası gezip durdu 60 sınırının altına çokça düştüm her iki oyunda da, bizzat uzun süre iki kartı deneyen biri olarak söyleyeyim sentetik testlere kesinlikle inanma, 680 hala kral kart ve 960 dan daha iyi fps veriyor.

Eğer powerin güçlü ise ve kasa içi hava tahliyen iyi ise, kartı satıp üzerine makul fiyat koyarak r9 290x 4gb denen canavar kartı almanın bi yoluna bak derim kuvvetli bir işlemci ile güncel oyunlarda asla fps sıkıntısı vermiyor, rx480 i de aratmaz, defolu gtx 970 i de aratmaz. Paranı boşuna çarçur edip kendini sıkıntıya sokma, değmez.

Bu dediklerimi 1920x1080 çözünürlüklü monitör kullandığını varsayarak yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 5 Ağustos 2016; 22:08:22 >

• az daha zorlayıp rx 480.
  • Hocam testler bu sekilde ve sonuçlar ürkütücü o yuzden konuyu açmak istedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gtx 680 >> RX480 GTX 1060 & RX470 GTX 1050TI Gtx 680 >> RX480 GTX 1060 & RX470 GTX 1050TI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRIX -- 5 Ağustos 2016; 23:42:55 >

• Kardeş sen hangi oyunları oynuyorsun ve işlemcin nedir, burada oynamadığın veya belki de hiç sistemine kurmayacağın oyunlar üzerinden tartışmayalım, pc'nde hangi oyunlar kurulu ve sürekli oynadıkların ile hiç elini vurmadıkların nelerdir merak ettim, ayrıca kısaca sistem konfigürasyonunu yazarmısın, gtx 680 ile hangi oyunlarda kastığını, acılar ızdıraplar çektiğini çok merak ettim?

Bak rx 470 geliyor, oc li modelleri rx 480 yakalıyor yer yer de geçiyor, 200 dolar altı bir kart, Tr de bile 700 lira civarlarında satılması muhtemel bir kart, çok dert ettiysen elindeki kartı acilen 300 civarı bir paraya elinden çıkar ve bu parayı harcama peşinat yap, kalan 400 kusur tl lik kısmını da kredi kartından 9 taksit yaptır ayda 50 lira taksitle çerez parası gibi öde, ben şahsen öyle yapacağım, ayda 50 lira nedir ki 5 paket sigara parası. Ayda 50 tl hobin için ayıramıyorsan da o zaman sana sorarım bu kullandığın internete ayda ne ödüyorsun, veya lüzumsuz telefon görüşmelerine ayda ne kadar ödüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 6 Ağustos 2016; 0:11:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVGA GTX 970 FTW
    7 ay önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam
    call of duty serisi
    Assassins creed serisi
    Far cry serisi
    Tomb rider serisi
    Battlefield serisi
    Sniper elite sniper ghost warrior gibi seriler
    Need for speed serisi
    Nba serisi
    Pes serisi
    Fifa serisi
    Gta serisi
    Rise son of rome

Strateji oyunları kesinlikle oynamam onun dışında yukaridaki tipde ne kadar oyun varsa potansiyel olarak oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: STRIX

Hocam
    call of duty serisi
    Assassins creed serisi
    Far cry serisi
    Tomb rider serisi
    Battlefield serisi
    Sniper elite sniper ghost warrior gibi seriler
    Need for speed serisi
    Nba serisi
    Pes serisi
    Fifa serisi
    Gta serisi
    Rise son of rome

Strateji oyunları kesinlikle oynamam onun dışında yukaridaki tipde ne kadar oyun varsa potansiyel olarak oynarım

Listedeki oyunların yarısını imzamdaki sistemle bende yüksek kalite grafik ayarlarında gayet akıcı oynamışımdır, işlemcin çok zayıf değil ise senin de şu an sıkıntı çekmiyor olman lazım, şu an bu kart yeterli panik yapmaya gerek yok ama daha önce dediğim gibi fazlaca değer kaybetmeden satıp peşinat yapıp, ince uzun taksitle şu rx 470 lerden yapıştırmak lazım bir tane, test sonuçlarını içeren videoları izliyorum da fiyatından çok büyük işler yapıyor, bence sende boş zamanında izle, hele ki bizim gibi 1080 k cılar için fazla bile diyorum

• Hocam elimdeki monitör 23 inc 1080p 60hz monitör islemci i5 6600k
    Benim takıldığım nokta ekran kartı deger kaybetmeden satmak mantıklı mı yoksa bu saatten sonra daha da deger kaybeder mj kaybetmez mi emin olamadığım için kafam karışık 1 sene sonra aynı fiyat edecekse hic sorun degil idare ederim oyunlarda sorunda yapmıyor en kotu 60 fps alıyorum çogu oyunda mevzu gelecekte kart yetmediginde satarken kartan zarar etmeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: STRIX

Hocam elimdeki monitör 23 inc 1080p 60hz monitör islemci i5 6600k
    Benim takıldığım nokta ekran kartı deger kaybetmeden satmak mantıklı mı yoksa bu saatten sonra daha da deger kaybeder mj kaybetmez mi emin olamadığım için kafam karışık 1 sene sonra aynı fiyat edecekse hic sorun degil idare ederim oyunlarda sorunda yapmıyor en kotu 60 fps alıyorum çogu oyunda mevzu gelecekte kart yetmediginde satarken kartan zarar etmeyim

Seneye bu kartları 250 liraya zor satarız, şu an gtx 980 gibi bir canavar dahi bu yeni seri fiyat performans kartlarının çıkmasıyla 1000 liranın altı rakamlara zor elden çıkarılır hale geldi ki daha 6 ay önce bu kartlara millet 2k para bayılıyordu, bak bakalım şimdi 850-900 liraya zor satılıyor , oda anlamayan bilmeyene, şansa bala tuttutursan, bu sebepten bu kartları bir an önce elden çıkarmak ve yeni serilere sermaye yapmak gerek, şu an 350 civarı ediyordur tahminimce.

• Ilginiz için çok teşekkür ederim hocam rx 480 in overclok hali 1070 e yaklaşacak durumdaysa rx480 önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

Selam

O ekran kartı ile şu gün bile 3770k corei7 işlemci ile bf4, war thunder gibi grafik manyağı oyunlarda 4xaa 16 af movie/yüksek/ultra ayarlarda 90-100 arası fps alıyorum ki en yoğun ateş duman içinde bile 70-80 in altına düşmedim, eş zamanlı olarak aynı makinede asus strike gtc960 oc 2 gb lik ekran kartını bir süre kullandım, açık söyleyeyim fps lerim aynı ayarlarda 50- ile 90 arası gezip durdu 60 sınırının altına çokça düştüm her iki oyunda da, bizzat uzun süre iki kartı deneyen biri olarak söyleyeyim sentetik testlere kesinlikle inanma, 680 hala kral kart ve 960 dan daha iyi fps veriyor.

Eğer powerin güçlü ise ve kasa içi hava tahliyen iyi ise, kartı satıp üzerine makul fiyat koyarak r9 290x 4gb denen canavar kartı almanın bi yoluna bak derim kuvvetli bir işlemci ile güncel oyunlarda asla fps sıkıntısı vermiyor, rx480 i de aratmaz, defolu gtx 970 i de aratmaz. Paranı boşuna çarçur edip kendini sıkıntıya sokma, değmez.

Bu dediklerimi 1920x1080 çözünürlüklü monitör kullandığını varsayarak yazdım.

290x kullanan biri olarak soyleyebilirimki 290x 2013 de cıkıp gunumuzde hala heroyunda nerdeyse maksimum detayda 1080p de oynatabilen bir kart. Gunumuzde alınırmı sorusu goreceli olmakla birlikte ikinciel fiyatnın 750Tl civarı oldugunu dusunursek mukemmel bir fiyat/performans kartı olmus oluyor, tabiki ozel sogutmalı XFX/ASUS vs gibi modellerden bahsediyoruz. Ben bir kullanıcı olarak tavsiye ederim AMD nin yeni nesil 480 i ile kafa kafaya olacak ve 750 TL ye bulunabilecek mantıklı bir secim 290x lakin ısı sorunları dolayısı ile kesinlikle ozel sogutmalı bir urun tercih edilmeli.

Yeni cıkan oyunlarda 4gb dan fazla VRAM gerektirme uyarılarıda gunumuz ekran kartlarında 4gb ramın maksimum detayı acmak ıcın yetmeyecegıne bir isaret olmakla birlikte, Verhigh da degilde High secenegi ile 2 sene daha 1080p de kullanılır diye dusunuyorum.

• HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    2. Ele yaklaşmak istemiyorum hocam alırsam 0 alırım muhtemelen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.