Şimdi Ara

RX480 + FreeSync vs GTX 1060 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Keşke liseye gelene kadar derslerine biraz daha önem verseydin, okuduğunu ve Türkçeyi biraz daha anlamaya çalışsaydın. Fakat geç değil, hala lisede de bunu yapabilirsin. Edebiyat hocandan rica et, sana biraz özensin. Yoksa bu kafayla seni kimse ciddiye almayacak. Bir dost tavsiyesi sana.
  • Şu bazılarının yazdıklarına bakıyorum da sanki Nvidia veya Amd' den el altından para alıyorlar. Bu neyin avukatlığı, millet ne isterse onu alır. Sen bir kart aldın diye bu neyin ispat çabası. Yiyorsa Türkiye' de yerli bir kart ürette onu bu kadar savun !!!

Adminin artık bu foruma bir yaş sınırı getirmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Şu bazılarının yazdıklarına bakıyorum da sanki Nvidia veya Amd' den el altından para alıyorlar. Bu neyin avukatlığı, millet ne isterse onu alır. Demişsin
    Bu bazıları realistler.Mesela ben,oturduğun yerden atıp tutmadan,birşey hakkında yorum yapmaya hakkımız olması için o kartın aynısından yerli bir firma kur diyen birisin.Bir futbolcuya kötü veya iyi demek için o futbolcu gibi bir futbolcu olman mı gerekiyor.Eleştiri kaldıramıyorsunuz.
    Ne demişim dün,bu konuda,nvidia'dan para aldığım için?
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120821070

Madem atıp tutacaksın,son yorum yaptığım yere bakaydın iyiydi,böyle kepaze olmazdın.Tıklamayacak olanlar için ne yazdığımı söyleyeyim,

"Rx 470 çok daha iyi,Amd bu sefer tutturdu,tam fiyat performans kartı.Sıralama zaten,470,1060,1070 olmalı.480 ile 1060 arasında çok bir fiyat farkı yok ve 1060 daha önde,1070'in Amd'de karşılığı şuan zaten yok."

Yaş sınırı değil de,biri en son ne yazmış veya paylaşmış butona tıklayabiliyorlar mı diye test yapmaları lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.