Şimdi Ara

i5 6500 + B150 Bazooka problem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla önerilerden sonra geriye kalan şeyler saçma gelebilir, win 10 denediysen bir de win7 dene. Driver olarak en yenisini değil de daha eskisini dene. Değişik şeyler denenebilir. Biostan igp kapatılabilirse öyle dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tavsiyem kartı yeni aldıysan iade etmen çünkü benim sistemde r9 280x i 16 gb ramle takınca kart uyku modundan çıkmıyor siyah ekranda kalıyor . tahminim senin de 16gb ram kullandığını var sayıyorum. onboard ekran kartında sorun yok tıkır tıkır çalışıyor amd r serisi ile ilgili bir sıkıntı var msi de, arkadaşın asus z170a sı ile denedik sıkıntı olmadan çalıştı. msi nin biosu tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeline

sana tavsiyem kartı yeni aldıysan iade etmen çünkü benim sistemde r9 280x i 16 gb ramle takınca kart uyku modundan çıkmıyor siyah ekranda kalıyor . tahminim senin de 16gb ram kullandığını var sayıyorum. onboard ekran kartında sorun yok tıkır tıkır çalışıyor amd r serisi ile ilgili bir sıkıntı var msi de, arkadaşın asus z170a sı ile denedik sıkıntı olmadan çalıştı. msi nin biosu tırt.

Hocam kart 20 günlük falan servise gitti geldi zaten anakarttaki pinleri yamulttum. Ram sadece tek modül 8gb var. şuan onboard ekran kartından yazıyorum... arkadaşın r7 265'ini taktık onda da görüntü gelmedi..

işin garibi bu anakartı 280 290larla kullanan kişiler var sorunsuz bir şekilde. ne yapacağım bilmiyorum. :(
  • şu an uyku modu dışında sıkıntım yok. gayet düzgün çalışıyor yeni bioslarla belki düzelir. msi desteğe çok yazdım ama rami değiştirin yazıyorlar başka bir şey yazmıyorlar. msi kartlarda ram ve ekran kartını iyi seçmek gerek uyum sorunu var, yabancı forumda adamlar ağlıyor ram var sorunu diye
    size elinizde başka ram varsa deneyin, belki sorun ekran kartı değildir.
  • Freeline F kullanıcısına yanıt
    İş buna dikkat etmek lazım, İ5 6500 sistemde birçok arkadaş bu anakartı öneriyor. Yakın zamanda bende değiştirmek istediğimden yakın takip ediyorum.
  • Anakartin pci exp. Soketi arizali gibi. Baska kartla da goruntu gelmemis sizin kart baska yerde calisiyor sonuc bu. Keske psu ya hemen sey etmeseydiniz.
    Bu arada psu problemlerinde deneyimlerime göre sistem hic acilmiyor islemci fani belki 0.5 sn donuyor duruyor sonra tepki vermiyor aklinizda bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Anakartin pci exp. Soketi arizali gibi. Baska kartla da goruntu gelmemis sizin kart baska yerde calisiyor sonuc bu. Keske psu ya hemen sey etmeseydiniz.
    Bu arada psu problemlerinde deneyimlerime göre sistem hic acilmiyor islemci fani belki 0.5 sn donuyor duruyor sonra tepki vermiyor aklinizda bulunsun

hocam 2 adet ekran kartı taktık gtx 770 ve hd 6850 onlar çalıştı..

• Lucifer kullanıcısına yanıt
    Yolla gitsin garantiye onceki kartlar neden calismadi o zaman? Mikro duzeyde bir temassizlik vardir siz takinca denk gelmistir calismistir aklima oyle uc seyler geliyor su an. Ramlerde problem yok dediniz(bakilmadiysa kontrol edilsin tekrar) ancak ben anakarttan oldugunu dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Yolla gitsin garantiye onceki kartlar neden calismadi o zaman? Mikro duzeyde bir temassizlik vardir siz takinca denk gelmistir calismistir aklima oyle uc seyler geliyor su an. Ramlerde problem yok dediniz(bakilmadiysa kontrol edilsin tekrar) ancak ben anakarttan oldugunu dusunuyorum

r7 265 taktık o çalışmadı sadece hocam gtx 770le benchmark bile yaptık.. garanti yolu göründü galiba :)) daha yeni gelmişti halbuki

• Olayın biosla ilgili olduğunu zannetmiyordum zira asus r9 270 ve sapphire r7 265 ile görüntü vermedi.Her iki kartında dvi-i ile dvi-d çıkışlarından görüntü alamadım.R9 270 hdmi'da da görüntü vermedi.Bios ekranı dahi gelmiyor :( Ram uyumsuzluğu yapsa onboard görüntü vermezdi.
  • Ben garantiye yolladım saolsunlar kart sizlere ömür pinleri kırmışlar işlemci takılan yerdeki. servis iade aldı kartı ama 36 gün sürdü işlemler yeni kart alacağım başka bi tane 4 günde öyle olsa 40 gün anakartsız kalmış olacağım deneyimsiz servis elemanları yüzünden bence eğitim lazım personele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freeline -- 26 Mayıs 2016; 12:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeline

Ben garantiye yolladım saolsunlar kart sizlere ömür pinleri kırmışlar işlemci takılan yerdeki. Şimdi kargocu tutanakta tutmuyo her yere şikayet edicem. Servispoint farkı

hocam bende montajda yamulttum pinleri servise yolladım onarıp yolladılar ...

• ücret almadılar mı?
  • hayır almadılar hocam, 3-4 pin yamuktu sağolsunlar düzeltmişler

• yukarı...
  • Öncelikle merhaba. Vaktiniz varsa size format öneririm. Onboard olarak sıfırdan kurulum yapın. Sonra kartı takıp deneyin. Biosdan harici grafik kartı seçmeyi unutmayın. Görüntü gelirse sürücülerini kurun. Her işlemden sonra yeniden başlatmayı unutmayın. Mümkünse monitörü vga yada dvi olarak bağlayın. Hdmi olmasın.

• R7 265 guzel karttir ama ilk surumleri bios hataliydi. R7 nin biosunu guncelleyin sorununuz cozulecektir. Tam marka model ve model detaylarini belirtin size ekran karti biosu bulayim

• iyi kullanmalar
  • işe yaramaz at kardesm onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky_Vision

R7 265 guzel karttir ama ilk surumleri bios hataliydi. R7 nin biosunu guncelleyin sorununuz cozulecektir. Tam marka model ve model detaylarini belirtin size ekran karti biosu bulayim

hocam ben r9 270 kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.