Şimdi Ara

i5 6500 ve Z170 Anakart gerekliligi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Islemci olarak i5 6500 dusundugumde sadece oyun veya sadece eglence amacli tek bir isleve odaklanirsam sorun yaratırmı şuan ki herhangi bir uygulamada? Birde z170 alip 16 gb ddr4 2400 mhz ramle ve sadece 250 gb samsung evo 850 ile kullanacağım. Ramlari ve evo yu amazondaki indirimlerden aldım. Bide kararsiz kaldigim icin ve ses çıkmaması icin zalman ultra sessiz fan aldim ama galiba bosuna almis olurum 6500 alirsam.
    Ekran karti almayi da düşünmüyorum yeni ekran kartları çıkabilme ihtimali var diye. Simdilik medya tabanli birde basit oyunlar oynarim diye dusundum. Ekran karti icin butcem uygun gtx 980 veya o zaman ona yakın ne çıkacaksa alırsam islemci yetersiz gibi bir uyumsuzluk olur mu? Z170 istemem ekran kartına oc icin olacak gibi duruyor.
    Dusuncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Zalman ultra sessiz gereksiz derseniz aldigim fiyata satmayi denerim.

Edit: cevap gelmedi bende sogutucuyu iptal ettim belki k serilir islemci alin yoksa z170 gereksiz olur dersiniz diye. Fikirlerinizi hala bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banko -- 30 Kasım 2015; 13:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flood diye bir kavram hala var mi yada yasak mi bilmiyorum ama konulara cevap geliyor ve arkada kaldi benim icin önemli en azindan yilbasi bitmeden almaliyim.

• H170 alsanda ekran kartına oc yapabilirsin anakartın ekran kartına oc ile pek alakası yok h170 dede z170 dede ekran kartını oc leyebilirsin işlemci oc konusuna gelirsek o işlemci gtx 980 e de gayet yeterli k ibaresiz oldugundanda oc edilemiyor onun için işlemciyi overclocklayacak bir anakart almak tamamen boşuna masraf olur sogutucuya gelince işlemci uretim teknolojisi 14nm yani daha az güç tüketimi daha az ısınma daha fazla performans demek yani senin anlıycagın basit kule tipi bir sogutucuda işini görücektir.

• En fazla
    http://www.hepsiburada.com/msi-z170a-pc-mate-intel-z170-3200mhz-oc-ddr4-soket-1151-atx-anakart-p-BD803592?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.donanim&gclid=CPHej4yTuMkCFSsEwwod1YQJOQ

Bu anakarttan al islemciyide 6400/6500 alman yeterli :) ekran kartina ocnin anakartla alakasi yok bu arada cok yuksek bi anakartada ihtiyacin yok daha ucuz ve basit bir model alabilirsin butcen rahatlar

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h110m-pro-vd-intel-h110-soket-1151-ddr4-2133mhz-vgadvi-anakart.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 30 Kasım 2015; 15:35:05 >

• Teşekkürler öyleyse , ben yeni gelen ekran kartlarına destek olmazsa diye z170 düşünüyordum . Msi önerileri forumda daha çok bu zevk işi mi? Asus gözüme daha çok hitap ediyor özellik olarak. Ben hep asusun sitesinde dolaşıyorum ekran olsun anakart olsun. Hatta ekran kartı olarakta.
  • Beni alıntılayarak cevap verirsen daha rahat dönüş yaparım :)

Msi bilmiyorum msi yani ucuz uygun :D Asus'da henüz fp bir ürün göremedim ben 1151 platformu için istiyosana asusta alabilirsin tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.