Şimdi Ara

İ5 6500 vs i3 6100 hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir sistem toplayacağım ama i5 6500 pahalı geldi. i3 6100 2 çekirdek olduğu için önermiyorlar. İ3 6100 alsam 3 yıl gidermi?

• 3 yil kullanim odagina gore gider de gitmeye de bilir. Tavsiyem butcenizi belirtmeniz yonunde 2000 liraya kadar i3 mantikliyken 2500 uzerinde i5 mantikli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yil kullanim odagina gore gider de gitmeye de bilir. Tavsiyem butcenizi belirtmeniz yonunde 2000 liraya kadar i3 mantikliyken 2500 uzerinde i5 mantikli olur.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    2300 tl beni götürecek bir pc. Siz önerebilirmisiniz?
  • i3 6100 + gtx 970 veya r9 390 alınabilir
  • Bu is cok zor i5 almanizi oneriirm ileride llahi ekran karti degisir islemci degismiyor pek.

• Iki hafta once i3 aldim, suan icin memnunum. Farcry4 ile Dirt Rally ultrada gayet akici oynuyorum. Ekran kartimda Gtx950. Sadece kasa ssd dahil 2.100'e topladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Winters kullanıcısına yanıt
    Sistem özelliklerinizi atarmısınız? Ve sisteminiz sizi kaç yıl götürür? Gta5 kaç fps alıyosunuz?
  • Kac yil goturur bilmem. Gta5 yuklemedim, ps4 den oynuyorum onu. Bilerek yeni nesil anakart ve islemci aldim, duruma gore i5 yada i7'e yukselte bilirim. Sistemi aksam ekran goruntusu ile atayim.

• ralililililici R kullanıcısına yanıt
    Bütçenize göre hangi işlemciyi kullanacağınız değişir. Bütçe kısıtlı ise i3 alınıp sınırdaki ekran kartları ile tamamlanabilir. R9 380 ve gtx 960 olabilir
  • Bu durum biraz bütçeye bağlı i5 6500 tabiki her yönden i3 6100 den daha performanslıdır. Ama şu konuda bir yanlışlık olmuş. i3 2 çekirdek diye önermiyorlar. Bu bence çok saçma o zaman intel pentium ile i3'ün çekirdek yönünden ne farkı kalır? i3 4 çekirdektir 2 sanal 2 gerçek yani tüm 4 çekirdek isteyen oyunları eğer açabilecek kadar güçlüyse açar. Çekirdek yönünden sıkıntı olmaz ve ayrıca şuanda bu işlemci güncel oyunları takır takır açıyor. Ama tabi ki de bir i5 6500 ile kıyaslanamaz. Kıyaslanacaksa tek nokta bütçe olur.
  • iyi bir sistem diyorsun i5 6500 almalısın
  • i5 6400 alsam olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralililililici

i5 6400 alsam olurmu?

olabilir ama biraz daha fiyat farkı vererek i5 6500 almak daha mantıklıdır. Her iki işlemcininde çarpan kilidi kapalı yani overclock yapamazsın.
    i5 6400 2.7ghz
    i5 6500 3.2ghz
  • Winters kullanıcısına yanıt
    Sisteminizi buraya yazar misiniz 2100 e topladiginiz

• http://forum.donanimhaber.com/m_113455487/f_//tm.htm#113459344 konusunu ben açmıştım. Tristan23 arkadaşın önerdiği sistemi topladım. İlave birde işletim sistemi için 120 GB'lik SSD aldım.
  • ralililililici R kullanıcısına yanıt
    Alternatif.
    teknobiyotik.com
     İ5 6500 vs i3 6100 hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.