Şimdi Ara

i5 6600K - H100i V2 Sıcaklık Değerleri Nasıl ? (Stok Hız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aramızda işlemciler 10 derecede bile çalışsa daha da düşürmek için saçma uğraşlar gösterecek kişiler var. Ben 4 sene stok fanla i5 750'yi 81 derecede kullandım ve istesem hala da kullanırım taş gibi işlemci.Neyse yarınki açılacak başka bir saçma konuda aynı şeyi yazarım.Millet konu açmaktan bıkmıyor ben de bunu yazmaktan bıkmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Sağolun hocam , 4.5 ghz'de ki 1.29 voltaj değeri güzel de. 4.9'a çıkartınca 1.488 istemesi biraz fazla mı acaba ? Çünkü skylake işlemcilere 1.4'ten yukarı voltaj vermeyin diyorlar genelde. 1.4'ten yukarı olunca daha mı çabuk yeriz ömrünü işlemcinin ?

aynen dediğin gibi sıkıntı hepö deli voltaj çekiyor hemde çok aşırı ısıınıyor
    ,
    ben stok hızda kullanıyor turbo kapalı bende
  • Hocam değerlerin gayet normal, havalarında sıcak olması bu değerlerin biraz artmasına sebep olmuş.
  • Forumdan bazı arkadaşlar tam tersini diyor ama. i5 6600K , gtx 1070'te darboğaz yapar diyenleri gördüm...
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Hocam işin .okunu çıkartan kişilerde olur illaki dediğiniz gibi ama benim konu açmamda ki amaç , sıvı soğutmada ki değerlerin nasıl olduğu ile alakalı. Sonuçta benim kullandığım soğutucuyu bu forumdan kullanan bir çok arkadaş var. Ben de merak ettim bu sıcak aylarda işlemci değerleri normal mi diye.
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    En uygun değer sanırım 4.5 ghz'in üstüne çıkmamak. Bu sefer voltaj artıyor dediğiniz gibi.
  • Cr10ns35 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

En uygun değer sanırım 4.5 ghz'in üstüne çıkmamak. Bu sefer voltaj artıyor dediğiniz gibi.

çok doğru ve mantıklı
    ben bile stok hızda kullnıyorum
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Benim sıcaklıklarda şu şekilde stok olarak kullanıyorum.
    Yeni format attım yani değerler normaldir
    [simage]
     i5 6600K - H100i V2 Sıcaklık Değerleri Nasıl ? (Stok Hız)
    [/simage]
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    1070 ile olmaz ama 1080 ile darbogaz olabilir azda olsa
  • Benimle aynı değerlere sahipsin sen de. Yük altında ne kadara çıkıyor. ?
  • Gönül isterki 1080 alalım ama zaten 1080P 60 hz kullanıyorum. O yüzden gtx 970 ölene kadar devam. İleride fiyatlar düşünce 1070 alırım yeter hertürlü bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.