Bildirim
i5 750 işlemci satan ?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1156 pinler... Zor bulunuyor artik. Kendisinden ziyade anakarti zor bulundugundan ikinci ele dusmuyor. Forumun 2. El bolumune ac konunu orada yardimci olurlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam zor bulunuyorda artık almak farz oldu darboğaz belasından anca bu işlemci kurtarabilir beni -
-
hocam niye güldünüz ? ayrıca 185 tl fazla gibi 140 150 verebilirim anca -
-
1 kuruş etmez artık 1156 anakartlar en başta aldığımda 1 gram sistem bilgim yoktu ozamanlar 6 yıl olacak almaz olaydım keşke böyle sistem nerden bileyim ozamanlar sadece ram e bakardım salaklar gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Haziran 2015; 22:04:02 > -
Kimse 140a satmaz o işlemciyi. -
ben satan gördüm bu forumda hala varsa ses versin bu konuya illa 0 olmak zorunda değil yani -
i5 750, özel soğutucu, 6 gb ram, oc elverişli anakart, gtx 650ti boost lu sistemi 650 liraya satmıstım kasa da dahil.
Dolar pahalandı eskiye rağbet arttı, ben bile 1366 pine geçiş yaptım. i7 920 i 150 liraya aldım, zaten piyasası o.
150 lira civarı bir fiyata bulursanız kaçırmayın, ama bana kalırsa i7 8xx serisini de göz önünde bulundurun, keza soketi aynı. -
İstediğin şekilde bulman çok zor. Bir kere o işlemciyi satan üste para versen bile sendeki i3'le takas yapmaz. Ayrıca işlemciyi anakartla birlikte satmak isteyecektir çünkü anakartın elde kalma riski var. -
Çarpan kilidi olduğu için FSB ile oc yapmanız lazım bu da düzgün ram ve anakart ihtiyacını ortaya çıkartıyor. OC yapmayacaksanız zaten kesinlikle uzak durmanız gereken bir işlemci. Base frekansı çok düşük kalıyor güncel oyunlar için.
Bu saatten sonra satanı çok zor bulursunuz. Hele anakart satanı bulabileceğinizi hiç sanmıyorum. Şahsen satacak olsam anakart işlemciyi birlikte satmayı tercih ederdim. -
hocam ne yapalım ozaman darboğazı çekeceğiz yeni anakart ve işlemci aşağı yukarı 600 700 tl ye geliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X