Bildirim
i5 750 MSI p55 GD65 OC YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vallaha arkadaşım bende de aynı işlemciden var 4ghz de çalıştırıyorum hemde üstünde orjinal fanı var herhangi bir özel fan olmamasına rağmen 42 derecede çalışıyor overclock yapmadan 28 derecede falan çalışıyordu -
alla alla bende thermaltake var yüzde 62 ile çalışıyor sıcaklık 46 ile 50 arası.. peki sende ramler ne alemde kaçla çalışıyor ?
bide benim kasa fanı sadece 12 lik bir fan var daha önce sorun olmamıştı acaba ondan mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexnacht -- 8 Haziran 2010; 21:45:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: flexnacht
alla alla bende thermaltake var yüzde 62 ile çalışıyor sıcaklık 46 ile 50 arası.. peki sende ramler ne alemde kaçla çalışıyor ?
bide benim kasa fanı sadece 12 lik bir fan var daha önce sorun olmamıştı acaba ondan mı ?
Sıcaklıkların normal. Her söyleyenin lafına bakma...
@Amore_slx PRIME95 ile test sırasında bir CPUZ ve Core Temp SS i ekleyebilir misin? Kaç derecede çalışıyormuş bi bakalım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X