Şimdi Ara

MSI 970 Gaming AM3+ Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Sene önce vatandan alınmıştır garantisi yoktur kutu içeriği tamdır ekran kartı slotunun tırnağı kırık bu şekilde 1.5 sene boyunca kullandım bir sorun olmadı kayseri içi elden teslim edilir şehir dışı istediğiniz kargo firmasına kargoya verilir kargoyu alıcı öder.

Fiyat:200 TL

MSI 970 Gaming AM3+ Anakart MSI 970 Gaming AM3+ Anakart MSI 970 Gaming AM3+ Anakart

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı çok uygun aynı kart bende de var ama bu anakart çok çok dandik. Bendekinin chipseti gitti durduk yere.
  • Bende de var gayet memnunum. gayet yeterli bi kart. üzerinde ki ses kartı dahi piyasada ki 100tl civarı kartlar performansında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naga

Bende de var gayet memnunum. gayet yeterli bi kart. üzerinde ki ses kartı dahi piyasada ki 100tl civarı kartlar performansında.
    970 anakartların çoğunda aynı ses çipi var var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

970 anakartların çoğunda aynı ses çipi var var zaten.

Alıntıları Göster
    970ag45 modelinde realtek alc892 ses kartı varken bahse konu anakartta creative sound blaster cinema 2 ses desteği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naga

970ag45 modelinde realtek alc892 ses kartı varken bahse konu anakartta creative sound blaster cinema 2 ses desteği var.

Alıntıları Göster
    Biliyorum 5 para etmez ama yüksek seste bişey aç yada bass lı hemen sesi kısıyor duyamıyorsun ben sevmedim onu programını bile kurmuyodum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.