Şimdi Ara

i5 8400 işlemci ile 16gb 2400mhz mi 2666mhz ram mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 8400 işlemci almaya karar verdim. Anakartım 2666mhz yi destekleyeceği için iki ram hızında arada kaldım.

Pc yi tabii ki oyun ağırlıklı kullanacağım. Sizce hangi frekansı seçmeliyim? Aralarında belirgin bir performans farkı var mıdır?

ek: ileride oc yapacak bir işlemci almayacağım. oc ile uğraşmayacağım kesinlikle.

• Çok ciddi fark olmaz
  • zaten oc ugraşmıcaksan en çok turbo boost olan işlemciyi al

i5 8600

yada i5 9600k

her ikisinede sogutucu alman gerekiyor işlemcilere k olmaynalarda gelen sogutucu yetersiz aynı durum 8400 içinde geçerli

vede ram çok onemli 3000 mhz lazım intel amd farketmez 3000 oyun için iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 21 Aralık 2018; 11:55:6 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 senedir i5 8400 kullanıyorum ağır oyunlar oynuyorum 50-55 dereceyi geçmiyor ısı değeri tabi kasamda 3 fan daha var lakin gayet yeterli oluyor
  • Arada cok fark olmaz
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    stok fanmı kullanıyorsunuz i5 8400 ile
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aldığımdan beri stok fan.. 8.Nesil ısınan bir işlemci değil ve içinden çıkan stok fan yetiyor diye aldım işlemci turbo boost olduğu için ihtiyacı olduğunda zaten 4 hgz ye çıkıyor kullandığım termal macun corsair 50-55 derece yi görüyorum aynı zamanda ses konusunda memnunum
  • cevaplar için teşekkürler...

ama 3000 mhz zaten desteklemiyor alacagım kart. ben 2400 ile karar kıldım.

bu arada b360m ds3h alacagım gigabyte ın. 3 tane fanım var kasada bir de işlemci stok fan olacak. 3 head pin varmıs anakartın. yeterli olur mu fanlar için?
  • Lull_82 kullanıcısına yanıt
    Gigabyte Z370 D3 daha iyidir bütçe sıkıntın yoksa.
  • MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    var hocam bütçe kısıtı.

sağol öneri için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.