Şimdi Ara

i5 8600k rtx 3060 darboğaz yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5 8600k rtx 3060 ve 3060ti ekran kartında darboğaz yapar mı? Monitörüm 1080p 75hz. Bununla ilgili bilgi alabileceğim resmi bir site var mı? Ya da güvenilir bir kaynak? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 3060 Tİ elindeki monitör için fazla olur

3060 ve 6600 ideal

6600XT de fiyatından dolayı tercih edilebilir

• Consider your refresh rate. If your monitor has triple-digit refresh rates, you'll need a powerful card and processor to reach its full potential. Alternatively, if your monitor tops out at 60Hz and 1080p, there's no point in paying extra for a powerful card that pushes pixels faster than your display can keep up with.

How to Buy the Right GPU: A Graphics Card Guide for 2020 - Tom's Hardware | Tom's Hardware (tomshardware.com)

elindeki sistemde işlemci değil Monitör yenileme hızı görebileceğiniz FPS sayısını kısıtlar.

• Rtx ve dlss daha mantıklı gibi geliyor bana 1080p monitör olduğu için. Rtx açınca zaten fps düşüyor izlediğim videolarda 75hz anca veriyor gördüğüm kadarıyla. Dediğiniz gibi 3060ti bencede fazla olur ama 3060 tam olacak gibi tek sorun işlemci. Bazı videolarda darboğaz olmuş bazılarında olmamış. Neye göre olup olmuyor anlayamadım.

• İşlemciyi o.c'lu kullanarak RTX3060 alınabilir ancak illa ki kaybınız olacaktır 1080p'de, özellikle BF5 vb. oyunlarda.

• 1080p i5 8600k ile rtx 3060 kullanırsanız darboğaz yaşarsınız. Oyun keyfinize çok engel olacak bir durum oluşturmaz ama ilerleyen dönemlerde işlemci değişikliğine gitmeniz faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 21 Nisan 2022; 0:53:35 >
  • Anakartım asus prime z370-a araştırmalarıma göre sanırım ben en fazla 9. Nesil işlemci kullanabilirim. Oc olayını hiç bilmiyorum msi afterburner gibi tek tıkla yapan program falan var mı acaba? 2. El işlemci piyasası ekran kartı gibi değil anladığım kadarıyla alıp satması daha zor gibi. O yüzden oc olayını öğrenmek şu an için daha iyi olacak. Basit bir yolu varsa yazarsanız minnettar kalırım.

• Ekran kartı bölümünde açtığınız aynı konuya yanıt yazdım müsait olunca bir bakarsınız isterseniz , aynı şeyleri tekrar yazmak istemedim, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 21 Nisan 2022; 22:47:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Münebbih kullanıcısına yanıt

fazla olmaz aslında cyberpunk ,rdr2 75 fps sabitlese 3060 ti rtx vs fulla yarda bile 75 fps sbt alamayabilir.

• 60 fps altı tek çekridek darboğazıo yaşamaz ufak bir 144 fps gibi yüksek fpslerde darboğaz olaiblirç monitör 75hz 144 hz olsa oyun kyfini bozacak önemli bir darboğaz yaşamaz. cpu çok doalrsa fps sbtlerse sıkıntı yaşamaz.

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. 3060ti kartı eledim. 3060 alacağım. Asus prime z370-p anakart var bunun otomatik oc modları varmış, sıvı soğutma almadan otomatik oc modunu açsam darboğaz ortadan kalkar mı? Oc modunu açmamın bir sakıncası olur mu?

• işlemcini degiştir 3060 bile source 2 oyun motorunda berbat fps dropları yaşatır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.