Şimdi Ara

İ5 9300h+gtx1660ti vs i7 9750h+gtx1650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburadadan kampanyayla MSI gf65 i5+1660ti modelini 6550 TL ye satın aldım fakat kafamda hala soru işaretleri var ve iptal şansım devam ederken sizlere danışmak istedim.

Günlük işlemlerde ve bazen de oyun oynamak icin kullanacağım bilgisayarı. Fakat benzer fiyat aralığında i7 9750h+gtx1650 olan modeller de çokça var.

İşlemcinin i5 olması uzun vadede sorun yaratır mı? Ekran kartı farkı anladığım kadarıyla çok fazla. Sizce hangi kombinasyon daha mantikli? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1660ti seçerdim.
  • 1660ti kesinlikle
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bı de bişey daha eklemek istiyorum. Ekran kartıyla işlemci arasında da özellikle AMD işlemcilerde ekran kartından yeterli verim alinamadigina dair bir sürü şey okudum. Bu durum i5 ve gtx1660ti arasında olur mu acaba? Yabancı sitelerden de araştırıyorum kaç gündür. Doğru düzgün bir değerlendirme de bulamadım. Sizler neden 1660ti tercih edersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru yapmışsın hocam çünkü oyunu oynatan işlemci değil ekran kartıdır. GTX 1660 Ti ile 1650 arasında ise dağlar kadar fark var. İşlemci, bu ekran kartı için yeterli kesinlikle dert etme.
  • m_onder M kullanıcısına yanıt
    Genelde grafik kartları güncelliğini daha çabuk kaybediyor. Ayrıca işlemci gücü daha idare edilebilir olarak kalıyor. Tabi kullanım amacı burda önemli. Günlük kullanım ve oyun yazdınız. İşlemci i7 kadar performanslı değil ama yetecektir. GENELDE; oyunlarda ekran kartı olmazsa olmaz bir seçenek çünkü oyunu oynatan grafik kartı.

Not: aldığınız cihazda ki i5 işlemci 1660ti grafik kartını beslemek için yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.ayan -- 25 Kasım 2019; 15:37:0 >
  • Arkadaşlar benimde aklıma takılan başka bir soru var
    Laptop için soruyorum
    İ59300h + 1660ti mı yoksa i510300h + 1650 ti mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yb672501 Y kullanıcısına yanıt
    9300h + 1660ti döver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.