|
Bildirim
|
suanda elinde para varsa dovize yatırımı yapın suanda intel işlemci ve anakartlı sistem yapmayın yeni intel işlemcileri bu ay içerisinde duyrulucak deniyordu paranızı dovize yatırın ve bekleyin
eger takatim kalmadı diyorsan intel olarak min i7 9700k ryzen tarafındada min r5 2600 alıp sistem kurabilirsiniz üstteki arkadaşa gelicek olursak sizin dünki bebe dedigniz insanlar seni cebinden çıkarır |
Sana güvenselerdi Ssd'yi bile almayacaklardı. Yanlış hatırlamıyorsam Ssd düşünmüyordun sonradan aldın. Aldığın Ssd'yi de hiç önermem. High Power markasını hiç duymadım dedin. Övdüğün Thermaltake markasına psu ürettiğini öğrendin. Bütçen 9600k ve Rtx 2060 için yetiyor muydu? İşlemci ve anakarta bütçen fazla gidince Rx 590 almıştın. Ben de 9600k almayın diyenlerdenim. 2 sene sonra işlemci değiştireceksen alırsın ancak uzun süre kullanılacak işlemci değildir. Geçmişte i7 4790k ve i5 4690k örneğinde gördük. İntel alınacaksa i7 8700 öneririm. İnventus'ta şu an 2197 TL. |
Yok hocam bu arkadasin (@munsi) tutarli bir yorumu yok, kalkmis burda intel bayragi sallamaya calisiyor. bildiklerini toplasak, bilmesi gerekenlerden cikartsak ortada birsey kalmaz. Öneri yapan bir insanin bilmesi gereken belli basli seyler vardir, yok. Karsisindakine cevap yetistirince tamam oldu zannediyor. Acayip komik yorumlari var, gecen ekrankartlarini arabalastirdi, bir konuda kaynak goster diyorum bana dunyanin en hizli arabalarinin listesini gosteriyor ordan en yukardan basliyor saymaya, 1. x araba markasi : rtx 2080ti seklinde devam ediyor. Soyledigimiz bazi seyleri anlamiyor, anlamadigini ben cevaplarindan anliyorum, birde sen cevap vermeyince suskunlugunu zaferi zannedip gaza gelip saga sola ipini koparmis gibi boyle seyler yaziyor demekki...
|
İlk mesajında millete sataşıyor, cevap gelince de "bana cephe alıyorlar" diyor. Sırf şu saçma sataşmasından dolayı başlığı açan üyenin konusu saptı. Ben de hiç duymadığı High Power güç kaynağını kullanıyorum. Yüzde 25 yüke kadar fanı dönmüyor. Sonra hiç duymadım demesin:D
|
9400f de önerilir. Sorun İntel ya da Amd değil. 1800-1900 TL'ye 6/6 işlemci almanın mantıksız olduğundan bahsediliyor. Dikkat edersen i7 8700 de önerilmiş. 9600k ve z390 fiyatına i7 8700 ve b360 anakart alınabilir. 2-3 senede bir işlemci değiştiriyorsa 9600k alabilir. Açıkçası ben 9600k almam. Acele yoksa yeni İntel ve Amd işlemciler de beklenebilir.
Bilmemek ayıp değil, bilmeden ahkâm kesmek ayıp. Sataşmadan uslu şekilde durursan rezil olmazsın. |
Kısa vade dediğim 2-3 senelik dönem. 9400f alan 6 ay sonra işlemcisini niye değiştirsin? Sen 6 sene işlemci değiştirmeyi düşünmediğin için sana da 9600k alma demişlerdi. Bu arada konuyu açan üye işlemci almış, anakart önerisi istiyor. Dolayısıyla işlemci önerilmesine gerek yok.
|
Bazı insanlar dahidir.Nevton Einstein gibi tarih örneklerle dolu.bu arkadaşımızda yıllarca donanım takip eden uyelerin bilgi birikiminden çok daha fazlasını youtubede bir video seyrederken hatta o videonun yüzde onunu seyrettiği andan itibaren edinmiş olabilir.
Ha anladığım kadarıyla seyrettiği videoda PSU,anakart,Ram veya SSD diskten falan pek bahsedilmemiş olsun onlar o kadar önemli bileşenler değil.hatta benim bildiğim bu bileşenlerin çoğu olmadan iyi bir pc kurulabilir.zaten bu arkadaşımız birazdan oturur onlarla ilgilide bir video falan seyrederse gerçekten işimiz var.forum hapı yuttuki ne yuttu. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 2 Nisan 2019; 12:39:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 2 Nisan 2019; 17:54:58 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 2 Nisan 2019; 22:47:21 > |