Şimdi Ara

I5 Aksesuarları !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozaki 0.3 mm olan kılıftan şeffaf olanı kullanıyorum telefonu çok güzel gösteriyor ama çok kullanışlı olmuyor bu işlerde titizimdir arada bir telefonu temizlerim bir kaç kez kılıftan çıkarıp taktıktan sonra kılıf telefona biraz bol gelmeye başladı ve de müthiş çizilen bir kılıf böyle sorunları var ama telefona böylesine yakışan bir kılıfta yok bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beloc7

ozaki 0.3 mm olan kılıftan şeffaf olanı kullanıyorum telefonu çok güzel gösteriyor ama çok kullanışlı olmuyor bu işlerde titizimdir arada bir telefonu temizlerim bir kaç kez kılıftan çıkarıp taktıktan sonra kılıf telefona biraz bol gelmeye başladı ve de müthiş çizilen bir kılıf böyle sorunları var ama telefona böylesine yakışan bir kılıfta yok bana göre.

Valla ne alırsın bilmem de bence telefonu bi kılıfsız kullan sonra renkli bumper kılıf al millet telefon yeni mi diye soruyor. Şahsen bana öyle oldu :)

Bumper olarak spigen ex ye bir marka var süper Çin'den 6 dolara aldım muhteşem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

quote:

Orijinalden alıntı: Beloc7

ozaki 0.3 mm olan kılıftan şeffaf olanı kullanıyorum telefonu çok güzel gösteriyor ama çok kullanışlı olmuyor bu işlerde titizimdir arada bir telefonu temizlerim bir kaç kez kılıftan çıkarıp taktıktan sonra kılıf telefona biraz bol gelmeye başladı ve de müthiş çizilen bir kılıf böyle sorunları var ama telefona böylesine yakışan bir kılıfta yok bana göre.

Valla ne alırsın bilmem de bence telefonu bi kılıfsız kullan sonra renkli bumper kılıf al millet telefon yeni mi diye soruyor. Şahsen bana öyle oldu :)

Bumper olarak spigen ex ye bir marka var süper Çin'den 6 dolara aldım muhteşem

daha yeni benhttp://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-5-case-slim-armor-color-series-smooth-white/productDetails.aspx?productId=telkilsgpslmarmsw&categoryId=16102 bu ürünün siparişini geçtim bumperlar beni pek tatmin etmiyor nedense öneriniz için teşekkür ederim bu ürünü aldım ben konuyu açan arkadaşa da böyle birşeyler almasını tavsiye ederim kullandıktan sonra daha kesin konuşmak mümkün ancak ürün gayet şık duruyor geldikten sonra göreceğiz artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ikrmdgc

Yarın öbür gün inşallah bir IPhone 5 alıyorum dostlar. Telefonu alırken yanında direkt olarak kılıfını da alayım diyorum. Şeffaf kılıflar dikkatimi çekiyor fakat sormak istedim. Fiyatı önemli değil güzel olsun. Telefonumu ne tür kılıflar içinde en güvende tutarım ? Ve tabi kılıf telefondan da büyük olsun istemem canım...

Bunun yanında işime yarayacak aksesuarları da söyleyebilirseniz çok memnun olurum

Hocam hiç kılıfla mılıfla uğraşmayın alın bi wrapsol kullanımın rahatlığına varın. iphone 5 7.6mm bir cihaz, bunu arkaya takacağınız bir kılıfla kalınlaştırmanın anlamı yok. ya da kenarlara takacağınız bir bumperla. inanın bana telefonu ilk aldığımda 40 liraya gittim saçma bir kılıf aldım, aldığım telefoncuda başka yoktu ve o zaman için korumam lazımdı. sonra internetten araştırdım ve wrapsol aldım full gövde koruma, yanlar ön ve arka. youtube'da izleyin anlayacaksınız beni. cihazın kalınlığını da bozmuyor, dokunmatiği de etkilemiyor. 7 aydır kullanıyorum, kuzenimde iphone 5 kullanıcısı ona da aldırdım, arkadaşımın kardeşine aldırdım, şirketten bir arkadaşa aldırdım, hepsi memnun.

ürün goldda da satılıyordu geçici süre temin edilemiyormuş. gittigidiyordan bulabilirsiniz.

• Hocam uğraşıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bunlar gayet güzelmiş hocam telefonun orjinal şıklığını da bozmuyor. Peki hocam İncase snap case hakkında ne düşünürsünüz ?
  •  I5 Aksesuarları !!

Şu bumper'dan öneririm cihazınız siyahsa beyaz alın beyazsa siyah bumper alın arkayıda mat filmle kaplayın çok güzel duruyor cihazın estetiğinide bozmuyor.
  • Joffrey Baratheon kullanıcısına yanıt
    Markası falan yok mudur hocam ?
  • Hayır heryerde satılıyor telefoncularda tezgahlarda fiyatıda ucuz.
  • Joffrey Baratheon kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolunuz.
  • quote:

Hocam uğraşıp yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.

Bunlar gayet güzelmiş hocam telefonun orjinal şıklığını da bozmuyor. Peki hocam İncase snap case hakkında ne düşünürsünüz ?

Hocam gorsellerden baktim da eger bu incase den almayi dusunuyorsaniz ekran icin yine wrapsol alin bence. Neden derseniz su 5-10
    Liralik jelatinler 5 para etmiyor dusunce direk kiriliyor, ama wrapsol sanki silikon gibi bir materyal kullanmis. Kalin, hissedilir birsey. incase arkayi ve yanlari koruyacaktir ekran icin de wrapsol pahali derseniz en azindan bodyguardzin urunlerine de goz atin derim. İnanin bana su telefoncularin sattigi 3-5 liralik jelatinlerden epey farki var. Sonucta Allah gostermesin bugun ekran kirilsa 500 lira civarinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Hocam gorsellerden baktim da eger bu incase den almayi dusunuyorsaniz ekran icin yine wrapsol alin bence. Neden derseniz su 5-10
    Liralik jelatinler 5 para etmiyor dusunce direk kiriliyor, ama wrapsol sanki silikon gibi bir materyal kullanmis. Kalin, hissedilir birsey. incase arkayi ve yanlari koruyacaktir ekran icin de wrapsol pahali derseniz en azindan bodyguardzin urunlerine de goz atin derim. İnanin bana su telefoncularin sattigi 3-5 liralik jelatinlerden epey farki var. Sonucta Allah gostermesin bugun ekran kirilsa 500 lira civarinda.

Hocam bu dediğinizi yapabilirim gerçekten. Arkaya incase snap case ya da 0.3 mm jelly ekrana da wrapsol. Gayet iyi olur böyle ve telefonun şıklığına gram dokunmaz izlediğim videolara göre. Wrapsol pahalı mahalı ben alırm titizlenip bir şekilde alırım mutlaka ama nerden alacağımı bulamadım gittigidiyorda armor falan kalmış.

He bir de hocam incase snap case taktığımda bile telefonun arkası için wrapsol kullanmam faydalı olur mu ?

• ön ve arka jaletin yeterli.. kılıf alma.. telefonun tum guzelligini goturuyor.. bende on ve arka jelatin var birde yanları siyah bant ile kapattım..super oldu.. kılıf vs kullanmıyorum..hicbirseyde olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 8 Temmuz 2013; 11:16:16 >
  • resimleri koymayı unutmusum..benim iphone on arka jelatin ve yanlarda siyah bant kapladım..

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

ön ve arka jaletin yeterli.. kılıf alma.. telefonun tum guzelligini goturuyor.. bende on ve arka jelatin var birde yanları siyah bant ile kapattım..super oldu.. kılıf vs kullanmıyorum..hicbirseyde olmuyor

Hocam sizinki de gayet iyi olmuş. Ama ben yine de bir incase veya 0.3 mm jelly kullanmayı tercih ederim wrapsolla birlikte. tabii bulabilirsem.
  • quote:

quote:

ön ve arka jaletin yeterli.. kılıf alma.. telefonun tum guzelligini goturuyor.. bende on ve arka jelatin var birde yanları siyah bant ile kapattım..super oldu.. kılıf vs kullanmıyorum..hicbirseyde olmuyor

Hocam sizinki de gayet iyi olmuş. Ama ben yine de bir incase veya 0.3 mm jelly kullanmayı tercih ederim wrapsolla birlikte. tabii bulabilirsem.

tesekkurler..tercih meselesi tabiki ama iphone 5 i kapak ile kullanıldıgında arkadaki şık gorunum kapanıyor sanki 4s gibi duruyor.. iphone 5 i gosteren arkadaki renk degisimi oldugu icin ben kapak kullanmadım.. bir iki kez dustu ama kenar bantlarından dolayı hicbirsey olmadı.. yinede tercih senin tabii hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler..tercih meselesi tabiki ama iphone 5 i kapak ile kullanıldıgında arkadaki şık gorunum kapanıyor sanki 4s gibi duruyor.. iphone 5 i gosteren arkadaki renk degisimi oldugu icin ben kapak kullanmadım.. bir iki kez dustu ama kenar bantlarından dolayı hicbirsey olmadı.. yinede tercih senin tabii hayırlı olsun

Teşekkürler hocam alacağımı söylediğim iki kılıf da şeffaf hocam en çok da bunu sevdim zaten :)

• ozakinin silikon olan ince kılıfını aldım 2-3 ay sonra kılıf don lastiği gibi oldu.50 TL idi üstelik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Hocam bu dediğinizi yapabilirim gerçekten. Arkaya incase snap case ya da 0.3 mm jelly ekrana da wrapsol. Gayet iyi olur böyle ve telefonun şıklığına gram dokunmaz izlediğim videolara göre. Wrapsol pahalı mahalı ben alırm titizlenip bir şekilde alırım mutlaka ama nerden alacağımı bulamadım gittigidiyorda armor falan kalmış.

He bir de hocam incase snap case taktığımda bile telefonun arkası için wrapsol kullanmam faydalı olur mu ?

Arkaya hem jelatin hem kilif kullanmayin, wrapsol zaten yanlara da oldugu icin yana takarsaniz yanlara kilif olmaz. Kalin biraz wrapsol. Ya sadece wrapsol alin ya da snapcase+on set wrapsol alin. Gittigidiyorda skyr adli saticidan aldim ben. Otterbox wrapsol olarak aratirsaniz bulabikirsiniz. Saticiya mesaj atin sadece on istiyorum deyin yardimci olur sanirim. Cunku ben onu kaplarken cok toz kaldi, sadece on alsam nolur dedim yardimci oluruz demisti.

• Hocam satıcıyı buldum, ürünü de. Gayet hoşuma gitti bunu alacağım. Hocam tam set alsam arka kılıfı kullanmaktan vazgeçtiğim zaman yan ve arkaları da kullanırım ne dersiniz? Yani bir süre bekler bende ?
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Hocam o kılıfın duruşu görüntüsü müthiş hoşuma gidiyor. Düşünün ki şu dediğinize rağmen hala almak geçiyor aklımdan. 2-3 ay sonraki halini biraz daha anlatır mısınız ? Resim falan koyma şansınız varsa minnettar olurum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.