Şimdi Ara

i5 cpu 88 derece sıcaklık rolantide (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cpu aldğımdan beri hiç çıkarmamıştım zaten.temizlemek için çıkardım.çok uğrastım tam oturtmak için dişleri çok gıcık kendi fanının.tam oturdu her dişi.zaten çıkarmadan önceki ile sonraki sıcaklık değerleri aynı
  • sorun fanın tam oturmaması değilse garantiye yollaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 30 Eylül 2011; 20:57:08 >
  • banada cpuda bir sorun var gibi geliyor.belki fan biraz yavaslamış oalbilir ama tam oturmuş bir fanda bu kadar ısınma hiç mantıklı değil 40 45 derecede çalışırdı yük altında değilken.şimdi 80 derece diyor.cpu usage eskisine oranla 2 kat hızlı doluyor.%10 15 cpu yiyen clientlar %25 felan cpu usage tüketiyor.fan alıp deniyeceğim bu hafta içinde fandan sonraki performans sıcaklığa göre garantiye yollarım herkese çok teşekkürler samimi fikirlerniz için
  • Valla bu İ5 ler İyi ısınıyor kış geldi artık soğutmaya gerek yok ufo gibi ısıt odayı, ne işse hayret nasıl bir 32nm işlemci anlamadım bunları ama siz soğutucunuzu ve termal macunu bi gözden geçiriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Valla bu İ5 ler İyi ısınıyor kış geldi artık soğutmaya gerek yok ufo gibi ısıt odayı, ne işse hayret nasıl bir 32nm işlemci anlamadım bunları ama siz soğutucunuzu ve termal macunu bi gözden geçiriniz.

i5 750 45nm hocam
  • akasa venom cpu sogutucuyu taktım korktugum basıma gelmedi intelin stock sogutucu bozulmuş galiba sıcaklık şimdi 25 derece yük altında 40 derecede calısıyor.yardımcı olan arkadasların atasına rahmet sağolun.
  • Venom candır onunla 4.0 ghz gören oldu forumda Güle güle kullan dostum
  • kasanında 2 fanı dönemeyecek hale gelmiş.mutfaktaki dolaptan oksitlenme oranı en düşük ayçiçek yağı oldugun varsayarak onlarıda yağladım .sorunsuz çalısıo onlarda. çok sevindim sıcaklık değerini görünce 1 aydır firefox bile kasar olduydu anlatamam sevincimi :D
  • stok fan kullanmayın ! kişisel testim - stok fan: boşta 48 yükte 77 50 tlye aldığım foxconn cpu fan: boşta 21 yükte 43 aradaki fark.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.