Şimdi Ara

i5 gtx1050 mi i7 gtx950 mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlr başlıkta görüldüğü üzere bi ikilemde kaldım. Öncelikle alacağım bilgisayarın beni 4 5 yıl götürmesini istiyorum bu yüzden kasa kalitesi önemli.
    Bilgisayarda oyun fps oyunlarda pek yeneteğim olmadıpı için ilgim de olmadı hiç sadece yaz geceleri lol oynarım 😂 ve mühendislik okuduğum için mesleğinde ilgili çizim ve simülasyon programları da yükleyeceğim. 4 5 yıl bunları sorunsuz yapmam beni tatmin eder sanırım. Kararsız kaldığım şey uzun süre gitmesi için işlemciyi mi yeni nesil almalıyım yoksa ekran kartını mı? Buyrun linkler de burada yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dell i5 gtx1050:
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-inspiron-7567-4b30f81c-i5-7300hq-8gb-1tb-4gb-gtx1050-156-P207603260

Asus i7 gtx950 128gb ssd:
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-r510vx-dm762-i7-7700hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx950m-156-P202499408

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbiri. Lenovo y520 veya acer vx 15 alın.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu iki seçenek arasındanyardumcı olursanız daha mutlu olurum

• Tabiki dell ama ikiside sorunlu aletler.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz hocam?

• selimcan.9 kullanıcısına yanıt
    Çünkü ikiside sorunlu. Özellikle de asus. Gidin 3600 e acer vx alın hb dan

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Çünkü ikiside sorunlu. Özellikle de asus. Gidin 3600 e acer vx alın hb dan

asusun bu serisindemi sorun var yoksa genel olarakmı böyle düşünüyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle gönlüm asus n serisindeydi onların fiyatları da 4 küsür civarında,

Bende ikisi arasında kalmıştım. Dell'in çift fanlı olması arka kapağının tek vida ile açılması, boşta ram ve ssd slotlarının olması nedeniyle ileride upgrade seçeneklerinin daha fazla olması nedeniyle bugün onu tercih ettim. 8gb ram şu an yetecek diye düşünüyorum ama ilk etapta 120 gb SSD almayı düşünüyorum.

Asus'un bu modeli hakkında çok bilgi yok ama tipi daha çok hoşuma gitti. Asusun bu serilerinde ilk başlarda SSD yoktu. Şimdi SSD eklenmiş. Acaba optik sürücü kısmına mı SSD eklendi o konu hakkında bilgi bulumadım.

Dell'in kasa yapısını canlı görmedim umarım beğenirim.

• 1905ARMADA kullanıcısına yanıt
    Aslında beni bu kadar asusa iten kasa tipi. Çok yakışıklı değilmi 😂 Bi de çok ağır olmaması lazım aktif olarak şehirler arası yolculuk yaptığım için çok taşıyacağım bu bilgisayarı 😂 Tahmin ediyorum ki ssd yi okuyucunun yerine taktılar. Peki sizce performans açısındannhangisi daha önce gelir?

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Bu seriyi kastetmiştim.Genel sorun olarak menteşe sorunundan bahsediliyor asus ürünlerinde,menteşe konusunda bilgim yok.Bazı oyun dışı modellerde genelde geçerli.

• İ5 aşiri profesyonel işlerle ugraşmiyorsan gayet yeterli bir işlemci seni hiç bir oyunda gunluk işlemde mahcup etmez emin olabilirsin. 1050 950 arasinda ise ucurum fark var. Her turlu 1050/i5 tercih edilmeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.