Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i5'li 980'li Kasa Satın Al 9 Ocak 2024 19:14 1 1 i5'li 980'li Kasa MerhabalarKullanmakta olduğum masaüstü bilgisayarımı satıyorum. Fotoğraflardan da anlayacağınız üzere özenle kullandım şimdiye kadar, her parçanın kutusu bile yeni gibi duruyor. İçindeki parçalar;CPU: Intel i5 6400GPU: Nvidia GTX 980 Msi Gaming 4G Anakart: Msi Z170A Gaming M3RAM: XPG Spectrix D60G DDR4 16GB 3000 MHz CL16SSD: Samsung 120GB SSDHDD: Seagate 1TB 7200RPM HDDCPU Soğutucu: Cooler Master Hyper T4PSU: Thermaltake Litepower 650WKasa: Sharkoon TG4 RGBBunların yanı sıra içindeki hava akımını arttırmak için arkaya bir egzoz fanı daha taktım. Ayrıca kasa içinde belki kullanırım diye ultraviyole ışık takmıştım fotoğraflarda görünüyor. Hepsini 7000 TL’ye bırakıyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] i5'li 980'li Kasa [SATILIK] COOLER MASTER CK350 BLUE SWITCH SIFIR MEKANİK KLAVYE [SATILIK] SIFIR AYARINDA XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION + PIONNER DVD-RW 200 TL [SATILIK] Sekiro Shadows Die Twice PS4 200 TL