Şimdi Ara

I5 MSI mi i7 Monster mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar haftasonu laptop alicam. 2 model arasinda kararsizim. MSI istiyorum fakat butce 3500. I7 li gp72 modelini eledim.(cantA ve mouse dahil degil klavye isiksiz)

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2qd820xtr-apache-core-i54210h-8gb-1tb-gtx950m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_60190/

Ya da MONSTER ABRA A7 (16 gb ram i7 2.5/3.5ghz gtx 950m)3300 tl

MSI ekran karti GDDR5 Gtx950m Monster ekran karti GDDR3 GTx950m

Oyun cok oynuyorum muhendislik ogrencisiyim catia solidworks calisiyoruz. Oncelikli istegim MSI fakat i5 olmasi kafami karistirdi.Monster MSI a gore daha dusuk kalitede ve sorunluymus sordugum cogu kisi oyle dedi. Kasasi kalitesizmis. Kararsizim. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi tavsiye ediyorum. Monster a güvenemiyorum çok sorun çıkarabilir. Sorun çıkarsa iyi ilgenirler ama başın çok ağrır.

• 100 tl daha ekleyip i7-4720HQ işlemcili ve GTX950M ekran kartlı GP60 alabiliyorsun:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gp60-leopard-pro-2qf-887xtr-gtx-950m-notebook-pmu342005
  • Freedos sadece servispoint e sırtını dayayarak tek fanlı gtx950 ekran kartlı bilgisayara msi diye verilen paraya bak arkadaş anlamıyorum sadece klavye markası ve ürün ismi yüzünden çağ öncesinde kalmış laptop'u kullanan dahi yokken nasıl tavsiye edebiliyorsunuz millete?
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Freedos sadece servispoint e sırtını dayayarak tek fanlı gtx950 ekran kartlı bilgisayara msi diye verilen paraya bak arkadaş anlamıyorum sadece klavye markası ve ürün ismi yüzünden çağ öncesinde kalmış laptop'u kullanan dahi yokken nasıl tavsiye edebiliyorsunuz millete?

o zaman halen niye satıyorlar bu çağ öncesinde kalmış laptopları hocam makul mantıklı başka bir marka yeni seri model bir laptop yokki bu rakamlarda satın alınabilecek
  • Monster a da cok sorun cikarir servise gonderir durursun diyorlar.

• Kardeşim ben sana monster öneririm sen milleti dinleme yok sıkıntı çıkarmış yok bozulurmuş falan,çıkarmaz diyemem her marka her ürün çıkarabilir ama abartıyorlar. Monster iyidir her türlü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b550 anakart msi mi Asus mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam. Msi dan vazgectim. Yarin abra a7 v5.2 siparisini veriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.