Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rica ederim hocam iyi gunlerde kullanin iphone da mesaj gelince ekrana bildirim geliyor ekrani asagi dogru surukleyincede mesajin icerigini okuyabiliyorsun. Android de daha farkli calisiyor demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android bildirim sorunu yasiyordum ama sıfırdan kurulum yaptım şimdi sorun yok. Twitter dahil tıkır tıkır çalışıyor.

Bilgilerinize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Android bildirim sorunu yasiyordum ama sıfırdan kurulum yaptım şimdi sorun yok. Twitter dahil tıkır tıkır çalışıyor.

Bilgilerinize

android sürümü nedir hocam telefonunuzun ?

programı silip tekrar mı yüklediniz sadece yzel bir program kullandınız mı artıkları silmesi için ?

ben programı kurunca bir süre sonra programın simgesi değişiyor, mavi oluyor, adı çince oluyor.
  • Ah hocam ya giyilebilir teknolojiler formuna da keşke bu konuyu açsaydınız bende ilk ben aldım sanıyorum. Ürün hakkında pek bişey bilmeden verdim siparişi ama okuduğum kadarıyla memnun kalıcam inşaAllah. Tıkandığım yerlerde değerli bilgilerinize başvururuz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starkan kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun oraya acmak hic gelmedi aklima takildiginiz yer olursa yardimci olurum tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

hayirli olsun oraya acmak hic gelmedi aklima takildiginiz yer olursa yardimci olurum tabikide

Alarm özelliği var mı?
    Mi Band kullanıyorum alarm özelliğini çok sık kullandığım için ihtiyacım olabilir. Alarm özelliği varsa sipariş vermeyi düşünüyorum. Yoksa bir düşünürüm muhtemelen.
  • AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    alarm fonksiyonu var hocam

• cihazda ve bildirimde sorun yok gibi de Zeroner uygulaması telefonda kendi kendine kapanıyordu, onu da kilitleyerek kapanmasını engelledim, yine sorun yok gibi birkaç saattir. (kilit işi vibeui de farklıydı Flyme de farklı, keşfetmem uzun sürdü biraz )

bir ara mesajlar doğrudan açılıyordu, sonra sadece mesaj atanı gösterdi, şimdi yine mesajların içeriğini gösteriyor doğrudan. iyi oldu böyle kalırsa.

ama uygulama yine kendi kendine çince oldu ve açınca boş beyaz ekran çıkıyor. bildirimde sorun yok, halen mesajlar okunuyor, hatta aşağı kaydırma olmuyordu şimdi o da oluyor, yani mesajın devamını da okuyabiliyorum. uygulamaya giremiyorum, açık kalıyor ama, çalışıyor, arayüzü yok.

alarm falan uygulamadan mı ayarlanıyordu ?

• başka uygulama kullanabiliyor muyuz acaba ?

bu uygulamada yorumlar çok kötü de.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Android tarafini gercekten hic bilmiyorum ancak ios da ben dediginiz sorunlari yasamadim programi stabil calisiyor.
    Fakat program bence biraz zayif kaliyor icerik olarak

• quote:

alarm fonksiyonu var hocam

Bak bu süper oldu.
    Mi Band'ı bileğime ters konumlandırıyorum ben bileklik gibi kullanıyorum daha çok. Muhtemelen bu cihazı da öyle kullanırım saat fonksiyonu çok önemli değil de bildirimleri görmek adım sayar ve özellikle de o GPS olayı ile alarm benim için önemli.
    Mi band kullandınız veya gördünüz mü daha önce? Yapı olarak miband gibi ince mi yoksa cihazın bulunduğu taraf çok mu kalın. Mi band'ın cihazı serçe parmaktan biraz daha ince de çok alıştım kerataya
    miband i gordum takribi ekran bolumu 2 kati kalingina tekabul eder saniyorum. ama elde kaba durmuyor goren kisilerden olumlu feedback ler aliyorum. sarj olayinda da her turlu usb girisine direk takabilmeniz cok avantaj oluyor.

• quote:

miband i gordum takribi ekran bolumu 2 kati kalingina tekabul eder saniyorum. ama elde kaba durmuyor goren kisilerden olumlu feedback ler aliyorum. sarj olayinda da her turlu usb girisine direk takabilmeniz cok avantaj oluyor.

Sanırım Mi Band ile kıyaslayınca eksileri;
    Kordon daha geniş
    Cihaz daha kalın
    Uyku moduna manuel alınıyor (Mi bandda herhangi bir ayara gerek yok yatağa yattığınızda otomatik olarak uyku moduna girip uyku takibine başlıyor)
    Şarj süresi çok daha kısa (mi band 30 gün gibi uzun bir ömre sahip)

Artıları saymaya gerek yok sanırım ekranı olması bile en büyük artısıdır. Aynı kefeye koymak i5 plus'a ayıp olur biraz sanki. Alarm olayını bir türlü öğrenemedim herhangi bir yerde yazmıyor niyeyse. Siz kullanıyor musunuz alarmını? Ve uyandırıyor mu en büyük sorun bu

bana kalirsa mi nin rakibi olarak degerlendirmek her iki urun icinde dogru olmaz.
    I5 plus un ekrani ve bildirim olayi basli basina ihtiyaclari karsiliyor. adim sayar hassasiyeti de oldukca iyi
    alarm olayini bir kac kez denemistim ayarlar menusunde zaten sekmesi mevcut ekran goruntusu ekliyorum
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

• quote:

bana kalirsa mi nin rakibi olarak degerlendirmek her iki urun icinde dogru olmaz.
    I5 plus un ekrani ve bildirim olayi basli basina ihtiyaclari karsiliyor. adim sayar hassasiyeti de oldukca iyi
    alarm olayini bir kac kez denemistim ayarlar menusunde zaten sekmesi mevcut ekran goruntusu ekliyorum
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

Teşekkürler hocam.
    Atayım sepete de aklımda bulunsun önümüzdeki ay sipariş geçerim ilgimi çekti F/P ürünü valla.

• Merhaba,

Elinde olup satmak isteyen var mı ?

Tabiki fiyatı şişirmeden ?
  • Bu saate alternatif bir saat daha buldum fakat hiç adam akıllı inceleme videosu olmadığı için tüm özelliklerinden emin olamıyorum.

http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_114463.html

Saat hem i5 plus'tan ucuz, hemde sanırım bataryası daha uzun süre gidiyor. Batarya konusunda emin olmamakla birlikte ucuz olması sebebiyle bu saate yönelmeyi düşünüyorum. Aliexpress'te daha ucuza bulmuştum sanırım bakmam lazım.

i5 plus'tan tek eksiği telefondaki parkur kaydı olabilir. Ondan da emin değilim rota ile ilgili bir bilgi verilmemiş ne i5 plus'ta nede bu cihazda böyle bir bilgi yazmıyor özelliklerde belki bundada vardır arayüz aynı gibi görünüyor.
    Görüntü olarak bana daha cazip geldi kıvrımları vs. Bekleme süresi için 180 gün yazmışlar fakat inanılmaz abartı bu rakam. Miband bile ekransız haliyle 30 gün anca gidiyor. Sanırım kapatır kenara koyarsak 180 gün gider. Bana 7 gün gitse yeter zaten. Yine i5 plus gibi kolay şarj oluyor yerleşik usb bulunuyor cihazda.
    Belki alan vardır diye yazıyorum bunları tavsiye istiyorum. Forumda konusunu bulamadığım için mecbur bu konuyu kirletiyorum. Eğer alan varsa ve tavsiye ederse bunu almayı planlıyorum. Alan yoksa da alıp yine deneyip inceleme yapabilirim.

Edit/ Sanıyorum i5 plus kadar kapsamlı bir saat değil. Batarya kapasitesi daha düşükmüş muhtemelen 7 gün gitmeyecektir veya gidiyorsa bile özelliklerinin az olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum.
    i5 plus'ta SMS içeriğini ve SMS göndereni gösterme özelliği bulunmakta fakat bu saatte bu özellikler yok sadece hatırlatıcı var. Tabi bir çok artı daha var i5 plus'ta gördüğüm kadarıyla. %90 ihtimalle i5 plus alacak gibi görünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 9 Eylül 2015; 23:35:23 >

• 1-device setting deki sedentary reminder nedir ? ne işe yarar?
    2-remind light özelliği nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

1-device setting deki sedentary reminder nedir ? ne işe yarar?
    2-remind light özelliği nedir ?

Sedentary oturmak demek. Muhtemelen oturuşunuzu düzeltmeniz için uyarı veriyor. Aynı zamanda su içmeniz için de uyarı veriyor saat yazılan özelliklere göre.

Remind Light'ı bilen arkadaşlar söylesinler
  • Temin Light Işıkları hatırlatmak sanırım. Işıkla uyarı veriyor saat bildirimleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.