Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @desvelado hocam. Cihazı Android ile mi kullanıyorsun IOS'la mı?
    Türkçe karakter sorunu devam ediyor mu hangi harflerde hata var ve nasıl görünüyor?
    Bir de Android kullanıcısıysan cihazın bluetooth'u sürekli bağlı mı kullanıyorsun kullanımın nasıl şarjın ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

1-device setting deki sedentary reminder nedir ? ne işe yarar?
    2-remind light özelliği nedir ?

Sedentary oturmak demek. Muhtemelen oturuşunuzu düzeltmeniz için uyarı veriyor. Aynı zamanda su içmeniz için de uyarı veriyor saat yazılan özelliklere göre.

Remind Light'ı bilen arkadaşlar söylesinler

Period aralığı ayarladığımızda 00:00 ile 8 arasını bu aralarda mı uyarı veriyor yoksa ayarladığımız saatlerde mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sedentary oturmak demek. Muhtemelen oturuşunuzu düzeltmeniz için uyarı veriyor. Aynı zamanda su içmeniz için de uyarı veriyor saat yazılan özelliklere göre.

Period aralığı ayarladığımızda 00:00 ile 8 arasını bu aralarda mı uyarı veriyor yoksa ayarladığımız saatlerde mi :)

Valla hocam bende saat yok o yüzden bilemiyorum bende sipariş verme düşüncesindeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam bende saat yok o yüzden bilemiyorum bende sipariş verme düşüncesindeyim

oo çok özür dilerim kullanıyorsunuz sandım

• benim saate bir haller oldu birkaç gündür.
    ilk önce dokunmatiği sapıttı, sonra kendi kendine düzeldi ama bu sefer de diğer ekranlar (adım, kalori, mesafe vs.) çıkmıyor. sadece saat ve tarih ekranları var.

başına böyle bir şey gelen var mı? saati resetleme yolu var mı? şarjını tamamen bitirip tekrar şarj ettim ama aynı.
  • cumartesi günü saatim geldi tam 15 günde geldi. malzeme, kolda durması felan gayet güzel adım sayar doğru spor yaparken iyi oldu kalori hesabı yapması, telefonu bulma özelliği, hosuma gitti. ama Bluetooth sık kopma yapıyor sanki, birkaç kez zeroner dan tekrar bağlanmak zorunda kaldım. Birde alarm çaldığında saat titreme yapmadı bu özellik yok mu yada ayarlardan mı ayarlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun iyi gunlerde kullanin. alarm olayini zeroner uygulamasi uzerindeki device settings kismindaki alarmi kurarak dener misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

hayirli olsun iyi gunlerde kullanin. alarm olayini zeroner uygulamasi uzerindeki device settings kismindaki alarmi kurarak dener misiniz

Hocam sende Türkçe karakter sorunu var mıydı saatte?
    Bluetooth sürekli bağlı mı kullanıyorsun şarj durumun nasıl kullanım durumunla beraber belirtir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 14 Eylül 2015; 0:42:24 >
  • Benimde alet geldi ama ne yazıkkı ya kargodan dolayı yada ürün öyle ayıplı geldi ekranın oldugu bölge fırlamış halde geldı yarısı yapışmış halde yarısı havada banggood'a mesaj attım yenisinin talebi için ürün şık duruyor gerçekten kırık olmasa dahada hoş olurdu ama az ürünü inceledim ek olarak yüzeydeki cam dokunmatikmiş arkadaşlar ondan chip'e baglanıyor yani ekran alttaki katmandan geliyor lcd seklinde sag sol hareketini algılayan üstteki cammış o yüzden nasıl olsa cam diyip kırılırsa birşey olmaz demeyin Adım sayar güzel çalışıyor aramalar geliyor mesajlar geliyor ama bazen tekleme yapıyor facebook whatsup fakat diğer özellikleri iyi gibi umarım banggood sorun çıkarmazda su geçirmez halde kullanırım Trabzona gideceğim çünkü orada su olmaayan bir çevre yok malesef

• zeroner dan alarmı kurunca oldu teşekürler.

• http://www.gearbest.com/smart-wristband/pp_180798.html böyle bir site buldum bu siteden 17$ geliyor Türkiye'ye gönderiyorlar mı bilmiyorum ama.
    Kupon kodu: GBI5P
  • diğer ürünleri bilmem ama bu ürünü bu siteden almayın. 45 gündür tedarik edemediler bunu bana.

• AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam,

Ben cihazı ios ile kullanıyorum. Türkçe karakterlerde I,ç,ş,ü gibi harflerde harf yerine boşluk gözüküyor. Şarjı bir hafta civarı dayanıyor. Sadece facebook filan değil badoo, swarm gibi aplikasyonların da uyarılarını gösteriyor. bluetooth sürekli açık durumda tabi.
  • aliexpressten alanlar dikkat etsin satici benim adresi eksik yazmis sorgulamada iade edildi yaziyordu geri gitmeden son anda gidip aldım subeden. saat hakkinda ilk izlenimim adimlari biraz fazla sayiyor ve kolu dondurerek ekrani acma duzgun calismadi bende. ayrica gpsle konum takibi sadece iosta var sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: taner97

aliexpressten alanlar dikkat etsin satici benim adresi eksik yazmis sorgulamada iade edildi yaziyordu geri gitmeden son anda gidip aldım subeden. saat hakkinda ilk izlenimim adimlari biraz fazla sayiyor ve kolu dondurerek ekrani acma duzgun calismadi bende. ayrica gpsle konum takibi sadece iosta var sanirim

benim adresi de yanlış yazmışlar ama postaneden aradılar tam adresi alıp getirdiler sağolsunlar . adım Sayarı telefon daki program ile karşılaştırdım telefon 4500 sayarken saat 4000 gibi saydı ama telefonda elime alıncada sayıyor bazen. kolumu çevirince çogu zaman benim saatte açılmıyor genelde ekrana dokunarak açıyorum.

• hocam mesaj içeriğini okuyabiliyor musunuz bende sadece bildirim geliyor ekrana dokununca saati gösteriyor tekrar

• taner97 T kullanıcısına yanıt
    bende içeriği okuyamıyorum sadece bildirim. Birde bluetooth kopuyor telefondan uzaklaşınca bu normal ama yaklaşınca tekrar bağlanmıyor arada, zeroner dan tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum sizde oluyormu?

• yok hocam bende direk baglaniyor tekrar baglanti yapmadim hic. telefonla alakali olabilir belki benim discovery var bildirimler de aninda geliyor

• eger ios kullaniyorsaniz icerigi okumak icin bildirimlerden mesaj icerigine izin vermeniz gerekiyor

• arkadaşlar kırık gelen ürünü bantladım koli bandıyla saglam oturttum suan çalışıyor sorunsuz tabi su geçirme özelliği biraz Allah'a Emanet Banggood yenisini yollamaya teklif etti kabul ettim kırık olanı babama sağlamı kendime alırım.

İncelemelere bakarsak s3 te kullanıyorum saati.Adım sayarı gayet iyi sayıyor gibi fakat android zeroner uygulaması geliştirilmeli bana göre çok sade ek olarak saat modunda takılıyorsa ve ay ve zZ li bir simge varsa uyku moduna kitlenmiştir o simgenin üzerine barmak basın uzun süre tekrar açılır yoksa adım sayar vs geçilmiyor kırık bileklik sayesinde içine kadar araştırmış oldum pilin yerinden tutun titreşim motoru nerededir dokunmatik ekranı çipten çıkartıp geri bile taktım o derece

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.