Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ios 9 da kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar zeroner uygulaması ve cihaz için güncelleme gelmişti yaptınız mı güncellemeleri?
  • Bende aynı problem yok denize ya da havuza girmedim ama elimi yıkarken filan çıkarmıyorum.
  • Ben maalesef eşleştiremiyorum. Eskiden Aygıtı unut yapıp tekrar eşleştiriyordum ama Zeroner kısmından bağlayınca Bluetooth ayarlarında ağı unut seçeneği gelmiyor. Adım sayar vb çalışıyor ama bildirimler gitti. Yukarıda söylediğim gibi aygıtı eşle yazısı çıktığında ne yaparsam yapayım (ne eşle ne de vazgeç ) yine soruyor. Firmware update in kaç hocam senin?
  • desvelado D kullanıcısına yanıt
    cihaz üzerinden zz olan menüye gelip elinizi cihaz titreyene kadar basılı tutup cihazı tekrar açarak dener misin. muhtemelen düzelecektir.
    saati evde unutmuşum versiyonunu yazarım eve gidince.
  • Maalesef yien olmadı zeronerı kaldırıp tekrar kurdum yeni kurulumda cihazınız ios9 bu nedenle linkteki işlemleri ve firmware update yapmanız lazım yazdı. Sonrasında resimdeki yarı çince yarı ingilizce yazı çıktı üstüne üstlük google playden indir demiş. Arkadaşın android telefonuna da indirdim acaba firmware update yapabilir miyim diye. Fakat en güncel hali dedi. Bendeki sürüm V1.0.0.23. Yukarıda @triptister başka bir gğncelleme numarsı vermiş. App Version ise V:2.6(2501)
    Sinir oldum cidden
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desvelado -- 28 Eylül 2015; 15:25:56 >

• Türkçe karakter sorunuyla ilgili bir bilgisi olan var mı bu cihaz için? Selamlar
  • ersen_ kullanıcısına yanıt
    türkçe karakter gösteriyor mu diye soruyorsanız. türkçe karakterleri desteklemiyor.
  • teşekkür ederim @diegoforlan

bulunduğum şehirde insanlar fitbit marka bir ürün kullanıyor görüyorum sürekli ve 90$ civarı sanırım, ayrıca bu cihazla benzer özelliklerde galiba. Onu bilenler kıyaslayabilir mi?

bu arada su geçirme olayı için bir ek yapmak isterim. IP67 standardı olduğu söylenmiş, bu sürekli suda kalsa da sudan etkilenmez demek anlamına gelmez. Koruma standart bilgileri için şuraya göz atabilirsinizhttp://www.dsmt.com/resources/ip-rating-chart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 28 Eylül 2015; 16:56:27 >
  • Android için sorun var mı halen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemedim şuanda iyi sıkıntı yok kafası karışmıştır aletin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • desvelado D kullanıcısına yanıt
    V 2.5 (2403) bu app version.Saatin version no su üstte önceden yazdığım numara

• Gece uyurken modu nasıl kullanıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

Gece uyurken modu nasıl kullanıyor acaba?

Ya otomatik kendisi geçiyor ya da bilekliği kadırarak ay işaretini gördünüz mü uzun basıyorsunuz o moda geçiyor çıkarkende aynı

• Kullandığım model i5 aktif olmadı. Cihaz üzerinde de bulamadım

• quote:

Kullandığım model i5 aktif olmadı. Cihaz üzerinde de bulamadım

Olması gerekiyor.Telefon üzerindeki uygulamada night mode aktifse oto geçiyor,bilekliktede kesin işareti var

• Var olduğu yazıyor ama ben mi yanlış bir şey yapıyorum acaba
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

• quote:

Var olduğu yazıyor ama ben mi yanlış bir şey yapıyorum acaba
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

Auto sleep gece modu.Anladığım kadarıyla hareketsiz kalınca gece moduna giriyor

• Onu kapatmalımıyım?

• quote:

Onu kapatmalımıyım?

Bendeki bu.İsterseniz kapatın,bileklikten kendiniz geçirin moda.Ben otomatikte kullanıyorum.Saatteyken sağa kaydırın geliyor
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

• Sizdeki plus İ5 de böyle bir seçenek yok saat üzerinde..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.