Şimdi Ara

İ5 yada İ4s Lütfen bakınnn :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: yukcellknc

quote:

Orijinalden alıntı: RealistSoldier

quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyun delisi bir insanım geçen ay bir oyun makinesi aldım ama tatildeyken vb. dizi ve oyun oynamak için iPhone alacağım .
    Galaxy ace vardı fb , twitter , instagram yükledim başka birşey yükleyemedim ben iPhone istiyorum benim için en önemli konu şarj ve oyun performansı . Eylül ortasında alınacak telefon italyadan gelecek o zamana belki i5S çıkmış olur ama babam'a İ5S aldırırsam i5'i bana verir i5s kendisi alır :) o yüzden 2'si arasında bir seçim yapmak istiyorum sizce hangisi benim için uygun olur ?
    NOT : lütfen android tavsiyesi vermeyin ..

yurtdışından alış nasıl oluyor?ileride sıkıntı yapmasın?

kaçak olarak gelmeyecek babam işi nedeniyle sürekli yurtdışına gidiyor geçen sene kendinede bir i5 aldı şimdi banada getirecek ama benim pasaporta kayıt ettireceğiz sıkıntı olmaz yani :)

kayıt başkasının pasaportuna kayıtlı olsa sorun olur mu?

Sorun olmaz . Sadece babamda i5 aldı kendine o yüzden kendi pasaportuma kaydettireceğim .

• Oyun makinası değil oyun oynayabileceğim bir telefon istiyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Oyun makinası istiyorsan PS Vita al. Şarj önemli diyorsan hiçbir Apple mobil cihaz seni tatmin etmeyecektir. Durmadan oynarsan 2-3 saate pil biter.

Vita'da iOS'taki oyun cesitliligi ve mobilite yok hocam.

Aynen katılıyorum, vitayı ilk cıktıgı aylarda alanlardanım, 4-5 ay kullanıp sattım. O kadar mükemmel donanıma sahip bir konsolun şu güne kadar hala toplasan 20 tane adam akıllı kendine has oyunu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyun delisi bir insanım geçen ay bir oyun makinesi aldım ama tatildeyken vb. dizi ve oyun oynamak için iPhone alacağım .
    Galaxy ace vardı fb , twitter , instagram yükledim başka birşey yükleyemedim ben iPhone istiyorum benim için en önemli konu şarj ve oyun performansı . Eylül ortasında alınacak telefon italyadan gelecek o zamana belki i5S çıkmış olur ama babam'a İ5S aldırırsam i5'i bana verir i5s kendisi alır :) o yüzden 2'si arasında bir seçim yapmak istiyorum sizce hangisi benim için uygun olur ?
    NOT : lütfen android tavsiyesi vermeyin ..

yurtdışından alış nasıl oluyor?ileride sıkıntı yapmasın?

kaçak olarak gelmeyecek babam işi nedeniyle sürekli yurtdışına gidiyor geçen sene kendinede bir i5 aldı şimdi banada getirecek ama benim pasaporta kayıt ettireceğiz sıkıntı olmaz yani :)

kayıt başkasının pasaportuna kayıtlı olsa sorun olur mu?

Sorun olmaz . Sadece babamda i5 aldı kendine o yüzden kendi pasaportuma kaydettireceğim .

hocam böyle şeyler sorulmaz ama ne kadara alacaksın yurtdışından?

• yukcellknc Y kullanıcısına yanıt
    Lafı olmaz :)
    16GB
    729,00 €

32GB
    839,00 €

64GB
    949,00 €
    Ben 64 gb'sini alcağım yaklaşık 200 tl falan oynuyor ama durumum olursa turkiyeden almayı düşünüyorum çünkü yapacağımız kar en fazla 100 tl olacak ..
  • RealistSoldier R kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam
  • ee bu eleman
    apple jobs ile öldü demiş
    şimdide gelip burada apple önerisi istiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_78697797/f_//tm.htm#78750808

çok ilginç.
  • Tabiki 5 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

ee bu eleman
    apple jobs ile öldü demiş
    şimdide gelip burada apple önerisi istiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_78697797/f_//tm.htm#78750808

çok ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu konu üzerinde çok araştırma yaptım ama benim ana konum S4 mü ya da yeni çıkacak iphone mu diyeydi zaten daha isminin 5S olacağı kesin de değil ben karar verdim 5s alacağım tahmin edilen özellikler 2 GB ram fln yani kuvvetli olacak parmak izi güvenliğide olacak diyorlar inş.
  • az maz 5 al ama diyorsanki yenisi cikinca onu alicam o zaman 4s alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Birader herkez jobs'la beraber iphone da öldü diyordu o yüzden pek sıcak bakmıyordum ..
  • Azıcık mantık sorunun cevabıdır.

• quote:

Birader herkez jobs'la beraber iphone da öldü diyordu o yüzden pek sıcak bakmıyordum ..

sanal ortamda millete birader deyip durma
    benim doğum tarihim 1992.
    kaç yaş büyügüm senden.
  • Arkadasin biri neden beyaz iphone diye sormus, ben de beyaz tavsiye ediyorum, neden derseniz siyahin boyasi cidden kotu, telefonu flip cover tarzi koruyan kiliflar haricinde kullanirsaniz kenarlari ciddi derecede darbe aliyor ve soyuluyor. Renk uyumuna baktiginizda kenarlarindaki soyuklar cok siritiyor. Onu gectim beyazda boyle bir sorun yok, renkler ve zevkler goreceli, ama bu nesilde beyaz alinir, beyazda soyulma yok ayrica sadece sert darbe alirsa yanlarda gorunuyor o kadar

• İkisininde şarj ömrü çok iyi değil bence gelmesi uzun sürecekse 5S bekle derim.
  • Arkadaşlar şimdi tabii ki iphone 5 hem ekran kalitesi daha iyi hemde daha ince ama iphone 5in kenarlarından ve ekranından kolay çizikler çıkabiliyor pil ömrü aynı
  • Ama iphone 5te wifi sorunu gibi söylentiler dolaşıyo
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Pardon özür dilerim .
  • Babamda i5 kullanıyor öyle bir sıkıntısı yok ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.