Şimdi Ara

İ7 1.8 ghz mi? İ5 2.6 ghz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar diz üstü bilgisayar bakıyorumda işlemciler arsındaki ghz farkına takıldım. başlıkta da oldugu gibi İ7 1.8 ghz mi iyi? İ5 2.6 ghz mi? fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Onlar kendilerini otomatik oyuna uygulamaya gore yukseltiyor alicagin modellerin isimlerini at bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi model onemli ama, eger gunluk kullanim icinse i5, render vs gerektiren is icin kullanilacaksa i7, net

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    i7 4500u 1.8 ghz. i5 olanın modelini hatırlamıyorum ama 2.6 ghz di. hangisi daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alipamukcu

i7 4500u 1.8 ghz. i5 olanın modelini hatırlamıyorum ama 2.6 ghz di. hangisi daha iyi

i7 4500U ultrabook için i5 in sonunda M varsa onu alın derim
  • Oyun için ise ekran kartı önemli...

minimum 740m 650 m 750 m tarzı nvidia ekran kartı olsun...

Amd de ise pek seçenek yok zaten bu sıralar piyasada...
  • Direk laptop modelini atsanız daha sağlıklı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İ5 2.6 ghz tam olarak oyun için mi kullacaksınız ?
  • laptop larda i5 ler çift çekirdek oluyor yalnız. hatta çift çekirdek i7 bile görmüştüm kodunda q olması gerekiyormuş 4 olması için.

tabii ki ekran kartlarına da bakmalı ama ben i7 olanı seçerdim.
  • baktığınız i7 büyük ihtimalle çift çekirdektir. ve düşük voltajlı olanlardan sanırım. eğer şarj sizin için problem değil ise i5 olanı tavsiye ederim.
  • kardeşim i7 4500u 1.8 ghz olanı almış bile adına aldanıp. acer alma asus al dediysemde bekleyemedi neyse alınmış alınmıştır diyelim. herkese teşekkürler.

• oyun performansı için 3d mark puanlarını dikkate alabilirsin. diğer testleri de var zaten orada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.