< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 7 Ekim 2024; 13:14:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 7 Ekim 2024; 13:14:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
14700kf mevcut kfg tam 2024 yılbaşı vatan faturalı 12 bin tl |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 4 Ekim 2024; 15:35:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fiyatım sondur malesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 4 Ekim 2024; 16:32:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 4 Ekim 2024; 16:17:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öyle alın hocam o zaman iyi günler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 4 Ekim 2024; 16:40:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben anlatamıyorum galiba. Bu fiyatlara nakit alacağım parayı bankaya atsam 5 ayın sonunda daha fazla param oluyor. Bu yüzden peşin alacaksam fiyat uygun olmalı. Yoksa en az 5-6 taksitle alırım yani kartla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 6 Ekim 2024; 13:11:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben susayım yerime iki yapay zeka cevap versin iyi satışlar hocam:) |
Geldi mi elini kolunu sallamadan 13.185 TL'ye, kart gününü de değişip bir ekstre atlatırsan oldu sana 6 taksit. Bu nakit parayı da ortalama vadeliye atsan 3.500 TL civarında getirisi var. %7.5 stopaj düşersek 3250 TL net kalan. 9.935 TL civarına indi fiyat. Hadi bileşik getiriden vazgeçip, aylık taksit ödemeleri de vadeli mevduattan düşersek ortalama 10500e bu işi kapatmış olurum. Bu basit matematiği yapmadan ilan açmıyorum ben satışlarımda size de tavsiye ederim. Tabi ki mal sahibi isterse 100 bin yazar malına bu beni ilgilendirmez kendi hesap kitabıma bakarım. Bu kadar agresif olmanıza gerek yoktu. @OverClocKing Faiz hassasiyeti olan arkadaşlar mesajımı görmezden gelebilir, sıfır fiyatına ikinci el almaya devam edebilir inanclarına ve tercihlerine saygım sonsuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 6 Ekim 2024; 15:0:48 > |
Çok teşekkür ederim hocam. |
Selam herkese. KF serisinden vazgeçtim F serisi olarak güncelledim başlığı. |