Şimdi Ara

İ7 2600k GTA5 için iş görür mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi forumlar.Ben birkaç ay önce çok iyi olmasada güzel bir sistem kurdum ancak artık canım GTA 5 gibi yüksek oyunları oynamak istiyor.bende problemi işlemciyi anakartı ve ekran kartını değiştirerek çözmeyi planladım (zaten yeni bir işlemci alınca yeni bir anakart şart)...bendeki malzemelerle takas ederek daha temiz bir sistem düşündüm.İşlemci olarak hem ucuz hemde GTA 5 çalıştıracak güçte sadece İ7 2600k görebildim.sizce işlemci olarak ne almalıyım ? beni İ7 2600k karşılar mı ? sorusunun cevabını bulamadım...anlayan kişiler el atarsa sevinirim ...BENİM BÜTÇE 650-700 (PARÇA ÖNERİN BİRİNDEN TEMİN EDİP TAKAS YAPARAK ALABİLİRİM)

• Tabii ki de iş görür.
  • O gormese hangi islemci gorecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki saolun bana anakart ve ekran kartı tavsiye edermisiniz ?
  • dusunursen 4.5ghz 2500k z77 pro 3 anakart ve s90d cift fan var takas olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki görür oc yapabileceğin bir anakart ile beraber bulur alırsan tadından yenmez.

2 ci el z77 bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Eylül 2015; 16:28:29 >
  • biraz yabancıyım bu konulara ama oc nedir ayıptır sorması ? Dışlamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FG_99 F kullanıcısına yanıt
    Niye dışlayalım overclock yani hız aşırtma teriminin kısaltılmış hali basitçe eğer performanda bir eksiklik görürsen işlemciyi kamçılıyorsun

detaylı bilgi alabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
  • Overclockla işlemcinin hızını biostan yüksetebilirsin ama işlemci soğutucunun bu konuda yeterli olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflect -- 2 Eylül 2015; 16:41:21 >
  • i7-2600k yı zorlayacak bir oyun yok. Yakın bir zamanda da olacağını sanmıyorum.
  • cinkafa arkadaşım benim pc 4 ayrI fan ile besleniyo
     İ7 2600k GTA5 için iş görür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FG_99 -- 2 Eylül 2015; 16:56:36 >
    İşlemcideki sıvı soğutma değil mi?

• hayır sıvı soğutma için daha zaman var
    Overclok için o daha önemlide kasadaki hava akışının iyi olmasıda önemli olur overclock olarakda ben 4.0 ghz kullanabileceğinizi düşünüyorum ama voltaj olsun sıcaklık değeri olsun bunları kendiniz test ederek daha iyi overclock edebilirsiniz.
  • cinkafa bilgiler için teşekkürler şuan dışarı çıkıyorum cevap veremezsem özür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.