Şimdi Ara

i7-3770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim işlemcim burda niye uyumlu olarak gözukmuyo
    İ7-3770 benımkı İ7-3770K değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet0614 -- 1 Ocak 2015; 22:34:14 >

• Nvidia yazılımınız güncel değilse bir güncellemenizi öneririm. Aynı durum benimde başıma gelmişti. Yazılımı kaldırıp en günceli kurduğumda çözülmüştü.
  • güncelledım fakat hala aynı silip yenıden yuklememmı gerekıyo ?
  • Bir denemenizde fayda var. Yazılımsal bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.
  • Tamamen sildim yenıden yükledım ama hala aynı
    http://i.hizliresim.com/O3E9M4.png
    üstte CPU:İ7-3770 görüyo fakat aşşagıda nıye kabul etmıyo acaba düşük modelmı dicemde i7?
  • En düşük i3 2100 gerekmekte diyor. Yani PC'niz shield için hazır. Sorun yok yani. Umarım Shield'in ne olduğunu biliyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

En düşük i3 2100 gerekmekte diyor. Yani PC'niz shield için hazır. Sorun yok yani. Umarım Shield'in ne olduğunu biliyorsunuzdur.

ama diğer şeylerde tik atmış onda nıye tik atmamış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0614

quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

En düşük i3 2100 gerekmekte diyor. Yani PC'niz shield için hazır. Sorun yok yani. Umarım Shield'in ne olduğunu biliyorsunuzdur.

ama diğer şeylerde tik atmış onda nıye tik atmamış ?

Shield kullanıyor musunuz? Kullanmıyor iseniz takmayın kafaya sizlik bir şey yok. Dediğim gibi en düşük orda yazan işlemci gerektiriyor Shield stream için. Hala kafaya takıyorsanız Nvidia'ya yazın. Neden bu böyle diye.
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    hayır kullanmıyorum ama bilgisayarda bişi farketmez demi ?
  • samet0614 kullanıcısına yanıt
    Masaüstü pc'mde i7 3770K ve laptop'ımda i7 4700MQ işlemci var. Sonuç olarak bende de öyle. Kafaya takmayın. GeForce Experience'ın ilerki versiyonlarında düzeltirler büyük ihtimalle.
  • tamam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.