Şimdi Ara

i7 3770 alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el uygun i7 3770 buldum, sizce alıp kullanmalımıyım.Birde 1155 pin anakart önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr8 -- 8 Temmuz 2015; 1:42:55 >

• 3770 canavar gibi işllemcidir küçümsemeyin o kadar 750ti dan daha iyi kartları rahatça besler. eski nesil olduğu için çok para vermeyin.
  • Uygun dediginiz rakkam nedir 400 450 ustu ise uygun degil anakartininda duzgunlerinjn sifiri yok 2eldede pek bulunmaz ve pahali olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

3770 canavar gibi işllemcidir küçümsemeyin o kadar 750ti dan daha iyi kartları rahatça besler. eski nesil olduğu için çok para vermeyin.

yok hocam uygun bir fiyat ile alıcam. Şuanki sistemimim fx4100 + gtx750ti ekran kartı alamayacağımdan nasıl performans sergiler ikisi. i5 4460 düşünüyodum ben, ikisi arasındaki peformans farkı nedir ?
  • YETER
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    Kacirma direk al uygunsa. 450 liraya kadar helalinden verilir. Sonra 5 sene islemci degistirme arkana bakma cikacak belki atiyorum amd nin r9 580x i tak olaysiz. Iu ler cok saglam oyuncaklar.

Not: Overclock yapilmayacak malum. 2. El anakart da alabilirsin ucuza p 67 lerden z68 lerden filan. Sifir alinacaksa da mutlaka h67 ve uzeri olsun. H61 lerde sata 3 usb 3 yok genel olarak. Eklerse uretici ekliyor ayri bir chiple

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 450 demiş ama bence 550-600 tl ye kadar yolu var.Şöyleki i7 4790 1000tl ye satılıyor ve i7 3770 ile arasında %10 performans farkı var.İkiside 22nm.Bu fiyatlara bulduysan gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ7 4790 VS İ7 4790K ????
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 750 ti takacaksan işlemciye yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: atof

750 ti takacaksan işlemciye yazık olur

Hocam denk gelmişken alayım diyorum. birkaç aya ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum. Eğer öyle fazla darboğaz olmazsa i7 iyidir diye düşünüyorum :D
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    çok iyi bir işlemci arkadaşım i7 870 ile gtx 970 kullanıyor dar boğaz yapmıyor bunda öyle bir ihtimal sanmıyorum
  • i7 3770,i7 4790 civarı bir işlemcidir,arada neredeyse fark yoktur...
    eğer cidden ucuza bulduğunu düşünüyorsan kaçırma.

https://www.youtube.com/watch?v=0VmuKHB7Q0Y
    https://www.youtube.com/watch?v=hYrWFX7dSMQ
  • Darboğazın kralını yapar.5960x almanız lazım.

Yahu mantık biraz.450 liralık karta o işlemcinin darboğaz yapması mümkün olabilir mi.O halde gtx 980i besleyecek işlemci üretilmemiştir daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 7 Temmuz 2015; 17:24:42 >
  • gtx 970 ile kullanıyorum hiç bir sorun yok,anakart olarakda gigabayte bm-75 aldım malum 1155 pin anakart yok piyasada düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabby -- 7 Temmuz 2015; 17:58:25 >
  • Bu işlemciye darboğaz yaptıracak tek gpu lu bir kart yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Bu işlemciye darboğaz yaptıracak tek gpu lu bir kart yok.

Çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu
  • MSI GTX970 ile kullanıyorum hiç bir sorun yok
  • Konu başlığı şaka mı?
  • yukarıdaki arkadaşların da söylediği gibi o işlemci hala çok çok çok ... iyi bir işlemci. Sen içini ferah tut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.