Bildirim
i7 3770 alındı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3770 canavar gibi işllemcidir küçümsemeyin o kadar 750ti dan daha iyi kartları rahatça besler. eski nesil olduğu için çok para vermeyin. -
Uygun dediginiz rakkam nedir 400 450 ustu ise uygun degil anakartininda duzgunlerinjn sifiri yok 2eldede pek bulunmaz ve pahali olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
3770 canavar gibi işllemcidir küçümsemeyin o kadar 750ti dan daha iyi kartları rahatça besler. eski nesil olduğu için çok para vermeyin.
yok hocam uygun bir fiyat ile alıcam. Şuanki sistemimim fx4100 + gtx750ti ekran kartı alamayacağımdan nasıl performans sergiler ikisi. i5 4460 düşünüyodum ben, ikisi arasındaki peformans farkı nedir ? -
YETER -
Kacirma direk al uygunsa. 450 liraya kadar helalinden verilir. Sonra 5 sene islemci degistirme arkana bakma cikacak belki atiyorum amd nin r9 580x i tak olaysiz. Iu ler cok saglam oyuncaklar.
Not: Overclock yapilmayacak malum. 2. El anakart da alabilirsin ucuza p 67 lerden z68 lerden filan. Sifir alinacaksa da mutlaka h67 ve uzeri olsun. H61 lerde sata 3 usb 3 yok genel olarak. Eklerse uretici ekliyor ayri bir chiple
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 450 demiş ama bence 550-600 tl ye kadar yolu var.Şöyleki i7 4790 1000tl ye satılıyor ve i7 3770 ile arasında %10 performans farkı var.İkiside 22nm.Bu fiyatlara bulduysan gönül rahatlığıyla alabilirsin. -
750 ti takacaksan işlemciye yazık olur -
quote:
Orijinalden alıntı: atof
750 ti takacaksan işlemciye yazık olur
Hocam denk gelmişken alayım diyorum. birkaç aya ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum. Eğer öyle fazla darboğaz olmazsa i7 iyidir diye düşünüyorum :D -
çok iyi bir işlemci arkadaşım i7 870 ile gtx 970 kullanıyor dar boğaz yapmıyor bunda öyle bir ihtimal sanmıyorum -
i7 3770,i7 4790 civarı bir işlemcidir,arada neredeyse fark yoktur...
eğer cidden ucuza bulduğunu düşünüyorsan kaçırma.
https://www.youtube.com/watch?v=0VmuKHB7Q0Y
https://www.youtube.com/watch?v=hYrWFX7dSMQ -
Darboğazın kralını yapar.5960x almanız lazım.
Yahu mantık biraz.450 liralık karta o işlemcinin darboğaz yapması mümkün olabilir mi.O halde gtx 980i besleyecek işlemci üretilmemiştir daha...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 7 Temmuz 2015; 17:24:42 > -
gtx 970 ile kullanıyorum hiç bir sorun yok,anakart olarakda gigabayte bm-75 aldım malum 1155 pin anakart yok piyasada düzgün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabby -- 7 Temmuz 2015; 17:58:25 > -
Bu işlemciye darboğaz yaptıracak tek gpu lu bir kart yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OtoburPirana
Bu işlemciye darboğaz yaptıracak tek gpu lu bir kart yok.
Çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu -
MSI GTX970 ile kullanıyorum hiç bir sorun yok -
Konu başlığı şaka mı? -
yukarıdaki arkadaşların da söylediği gibi o işlemci hala çok çok çok ... iyi bir işlemci. Sen içini ferah tut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X