Şimdi Ara

İ7 3770 DEN R5 5600 E GEÇİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aralarında 30 fps gibi fark var geçmeye değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi oyun hangi ekran kartiyla hangi cozunurlukte bilmiyorum ama hangi oyun olursa olsun aralarinda 30 fps fark var bilgisi kesinlikle yanlis. Arada katlarca fark olacaktir, gecilir

• Geçilmez...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yani anakartda değişecek..bende öyle i7-6700k/gtx1080'li eski sisteme sadece ekran kartı alıyım dedimde 4k'da yemedi,kasa hariç hepsini yeniledim,kasa bile eski kaldı hani usb 4.0 filan var anakartda ama bütçeye bağlı tabi.

test aşağıda 2 işlemci için.

www.cpubenchmark.net
    Intel i7-3770 vs AMD Ryzen 5 5600 [cpubenchmark.net] by PassMark Software
    https://www.cpubenchmark.net/compare/896vs4811/Intel-i7-3770-vs-AMD-Ryzen-5-5600
  • Ryzen 2600'den 5600'e geçildiğinde bile bazı oyunlarda 2 kat fark var oluşuyor yanlış bilgi 30 fps.

• Anakart ve ram değişecek, bütçe varsa ve ekran kartı okeyse çağ atlatır. 2012de çıkmış işlemciyle 2022de çıkmış işlemciyi karşılaştırırmaya çok da gerek yok.. ryzenlerin atılımını geçtim 10 senelik teknoloji birikimi var.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

ryzen 2600 kullanıyorum rx 7700 xt taktım. 5600 veya 5800x3d işlemciye geçmek istiyorum. sence hangisi mantıklı. 5600 daha bulunabilir işlemci.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Bence 5600 daha mantıklı, 5600x hızında undervoltlu kullanıyorum, ramlerim de 3733 mhz cl 16'ya overclock'lu 6800 xt ekran kartı ile herhangi bir oyunda darboğaz yaşatmadı.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

5800x3d bulunsa çok daha iyi olur o zaman. 5600 felanda iş görür öyleyse.

• Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Çok daha iyi olmaz..

• 4.7GHZ olarak kullandığım 4790K dan geçtim, çok fark var.

5600

b550m hdv

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Hocam günlük performanstamı fark var yoksa oyunda mı

• elinwelin kullanıcısına yanıt

Hocam Şuan oynayamadığım oyun yok i7 ile

• Ryzen 7500f ile Ddr5 ram tabiki

• Tekli çekirdekte neredeyse iki katı, çoklu çekirdekte neredeyse üç katı. Her türlü geçilir.

• Hocam ekran kartınız ne bilmiyorum ancak her ikisinde de fark var. Oyun oynarken arkaplanda her şeyi kapatmam gerekiyordu, şuan arkada ne açık olursa olsun gram sallamıyor bile. Ekran kartım 1070, 4790k yı 4.7ghz de kullanıyordum. Bazen darboğaza düşüyordu, fsr vs açtığımda ekran kartı kullanımı daha da düşüyordu. Hiç beklemeyin elinizdekini satıp geçin derim.

Gtx 1660 süper var hocam

• 1070 ile denkler hocam, bahsettiğim gibi multitaskingdeki hızlanma inanılmaz hissettirdi. 5600+ b550m hdv + xpg 2x8 3200mhz almıştım gayet memnunum. Özellikle anakart fiyat performansta çok başarılı. 6700xt veya 6800xtye geçiş yapıcam yakında.

Stok fan mı kullanıyorsun hocam stok fan soğutmuyor

• Arctic freezer 34 esports duo kullanıyordum 4790kda onu taktım hocam. -30 curve, pbo açık günlük kullanımda 45-55, oyunlarda 65-66 derece oluyor maksimum. Size yeni alacaksanız thermalright modellerine bakabilirsiniz. F/p çok iyiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.