Şimdi Ara

İ7 3770 - Z77- GTX750Tİ BİLEŞENLERİMİ YÜKSELTMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki parçalar(biraz saçma parçaları bir araya getirdim düzenlemek istiyorum) :

- İ7 3770
    - asus Z77-A
    - GTX 750Tİ

Ben sanıyorum ki darboğazı ekran kartı oluşturuyor 2-3ay önce aceleyle böyle bir sıstem kurdum oyunlarda falan baya işime yaradı ama ben daha da performans açısından i5-i3 e düşüp ekran kartını yükseltmek istiyorum. Siz nasıl bir sistem önerirsiniz. i7ve anakartı 900civarına satıp ikinci el amd 390-290 veya gtx970-960 düşünüyorum. Ama bu ekran akrtına i3+ basit bir anakart darboğaz oluşturur mu.(KISACASI GTX750Tİ'Yİ ELDEN ÇIKARIP BU PARAYA İŞLEMCİ+ANAKART DÜŞÜNÜYORUM)

Yoksa i5 + amd 380-hd7950 civarı ekran kartıyla mı daha iyi performans alırım.eğer gtx960-970 alırsam i3 bu ekran kartlarını besler mi ? Kısacası bana bir yol göstermenizi istiyorum.

• millete para çok geliyor galiba konuya bak çay demle
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

millete para çok geliyor galiba konuya bak çay demle

Doğru söylüyorsunuz. Adam gerçekten high oyunları açabilecek sorunsuz bir sisteme sahip yinede yükseltmek istiyor   . Her halde zengin. Biz karışamayız. 

Birde r9 380 ile hd 7950 aynı değil. 380 tamamen farklı bir mimari. Herşeyi farklı. Yepyeni. 7950 r9 280 ile aynı. 7970 'de r9 280x. 

Benim önerim i5 + r9 380 sana. 4 gb olması şartıyla. 

Birde ikinci elde hep 300 tl veyada 400 tl zararla satılır parçaların 0 değerinden. Söyleyeyim. 

Şöylede yapabilirsin. Gtx 750ti satarsın gidip r9 380 alırsın direk. Uğraşmazsında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

quote:

Doğru söylüyorsunuz. Adam gerçekten high oyunları açabilecek sorunsuz bir sisteme sahip yinede yükseltmek istiyor   . Her halde zengin. Biz karışamayız. 

Birde r9 380 ile hd 7950 aynı değil. 380 tamamen farklı bir mimari. Herşeyi farklı. Yepyeni. 7950 r9 280 ile aynı. 7970 'de r9 280x. 

Birde ikinci elde hep 300 tl veyada 400 tl zararla satılır parçaların 0 değerinden. Söyleyeyim. 

Şöylede yapabilirsin. Gtx 750ti satarsın gidip r9 380 alırsın direk. Uğraşmazsında.

hocalarım amacım para harcamak değil, öğrenciyim zaten. Playstation karşılığında i7 ve anakartı aldım elimde gtx750ti vardı taktım oynadım 1-2 ay. Ama işlemciden kısıp , ekran kartını yükseltip daha güzel performans aliyim diyorum. Yanlış mı düşünüyorum ? i7 3770 ye gtx750ti taktım diyince herkez bir kalakalıyor. Amacım sıfır masraf ile en yüksek ekran kartıyla darboğazsız bir sistem kurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr8 -- 8 Kasım 2015; 21:41:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: razorr8

quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

quote:

hocalarım amacım para harcamak değil, öğrenciyim zaten. Playstation karşılığında i7 ve anakartı aldım elimde gtx750ti vardı taktım oynadım 1-2 ay. Ama işlemciden kısıp , ekran kartını yükseltip daha güzel performans aliyim diyorum. Yanlış mı düşünüyorum ? i7 3770 ye gtx750ti taktım diyince herkez bir kalakalıyor. Amacım sıfır masraf ile en yüksek ekran kartıyla darboğazsız bir sistem kurmak

Tamam o zaman. Bak i7 ile i5 değiştir yani i7 sat bir i5 al. eline bir miktar para geçsin. Gtx 750ti 'de sat. Gtx 960 veyada r9 380 al. Ama kesinlikle 4 gb olsun. Eğer biraz daha para verebilirsen 970 al. Veyada r9 390.

Ama sözümü dinle 960 veyada r9 380 üstünde i3 alma.

• Bence işlemci ve anakartınız güzel satmayın. Onun yerine 750ti'yi satıp üstüne para ekleyerek ikinci el bölümünden çok güzel -garantili- kartlar alabilirsiniz.

edit: -garantili- eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 8 Kasım 2015; 22:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Bence işlemci ve anakartınız güzel satmayın. Onun yerine 750ti'yi satıp üstüne para ekleyerek ikinci el bölümünden çok güzel kartlar alabilirsiniz.

Bu yolu izlemeni öneririm uğraşma hiç diğerlerini satmakla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i3 4160 GTX960 Sistem Yükseltme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci anakart güzel bir de k ibaresi olsaydı tadından yenmezdi.sadece ekran kartınızı değiştirin duruma göre psu tabii ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.