Şimdi Ara

i7 3770k , asus maximus v gene ile 4.5ghz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

Bende i7 3770k kullanıyorum 1.248 v ile 4.6 ghz görüyorum stabil olarak.O.c işinde en buyuk etken işlemcinin yatkınlığı ;fabrika batch ları ve bu ıvy bridge işlemcilerin hangi fabrika cıkışı oldukları bile önemlidir.örneğin costarica işlemciler o.c a daha yatkındırlar.ikinci durum ise anakartınız asus ve asrock anakartlar tercih edilir,satabilite yi bozan bir diğer etken ise ram lerdir mumkun olduğu kadar ramlerin voltajlarıyla oynamamayı tercih ediniz.iyi geceler herkese.

işlemcinin nerede üretildiğinin bence pek bir önemi yok bu costa rica ocde malaya göre daha iyi diye birşey sadece hurafe benim işlemcim malay ve 4.6 ghzde 1.25 volt ile stabil 7/24 çalışıyor önemli olan üretim yeri değil işlemcinin yapısıdır biliyorsunuz her işlemci aynı değildir ve o yönden üretim yerininde önemi yoktur ben malay üretimi işlemcim ile senin costa rica üretimi işlemcin ile yakaladıgın değerleri yakalıyorum sogutucu olarakta CM 212 hyper evo kullanıyorum ve %100 yükte 63 dereceyi geçmiyor işlemcim

hocam genelleme yaptım ben tabiki herzaman costarikalar mukemmel cıkmıyor örneğin sizin işlemcinizde coğu malay işlemcilere göre iyi cıkmıs yanlıs anlasılmak istemem fakat coğu malaylarla costarikalar kıyaslandığında costarika işlemciler daha iyilerdi üretimde de buyuk farklar olduğunu dusunuyorum ben.

hocam herkesin görüşü farklıdır ama bana göre işlemcinin üretim yerinden çok kaliteli olması önemlidir ve unutmamak lazım elektronik şans işidir.

haklısınız hocam gercekten sans işi.
    Halimize şükredelim iyi işlemcilerimiz var.(gönül isterdiki 5 ghz görelim nasip değilmiş 4.6 ya devam bakalım belki soğutucum gelince deneme yaparım tekrar)

• KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    ben suan fazlasını istemiyorum zaten bu hız bile fazla günümüze stok bile yetmeyeceği uygulama yok ondan 5 için sonra ugrasırım
  • ekran kartım benim suan için yetersiz ileriki zaman zarfında iyi bir şey alma planım var.kimileri bu işlemcinin stok olarak darboğaz yaşatacağını soyluyor bunun için 5 ghz gerekli diye dusunuyorum ben.
  • Oldukça eski bir konuyu hortlatmış olacağım fakat, yeni başlık açmaktan iyidir diye düşünüyorum. Anakartımdaki 98 debug kod hatası nedeniyle servise gidip geldikten sonra bütün ayarlarım sıfırlandı, yeni bios kurulumu yapılmış. Şuan eski ayarlarımla sistemime o.c yapmaya çalıştığımda hiç bir şekilde 1.3V üzeride dahil stabil oc sağlayamıyorum. İşlemcinin oc performansı zamanla düşmüş olabilir mi? Bios versiyonu eskiden kullandığım ile aynı, tüm ayarlarımda aynı. Yada bir şekilde işlemcim ölmüş olabilir mi yada böyle bir durumu nasıl anlarım? işlemci voltajını 1.265 altına indirmeye çalıştığımda 0x1A hatasını alıyorum, bu aynı zamanda ramlere dikkat etmem gerektiği anlamına geliyormuş. Ramlerimi zamanında 2. el almıştım lakin test sonuçlarında bir sıkıntı yok. Hava soğutma ile aldığınız 4.4 ve üzeri o.c performanslarınızın bios voltaj ve advanced sekmesi altındaki cpu ayarlarınızın fotoğraflarını bana iletebilirmisiniz lütfen? En azından farklı kombinasyonlar görmüş ve denemiş olurum. Şimdikten teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samt -- 27 Şubat 2015; 2:08:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.