Şimdi Ara

i7 3770k ihs mod sonucları.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraflar da birsey anlamadim bir çok değer var esas sıcaklık değerini goremedim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

fotoğraflar da birsey anlamadim bir çok değer var esas sıcaklık değerini goremedim :(

bugun can sıkıntısından yaptıgım testı ekleyım ozaman cpu-z coretemp hersey ortada ram frekansı vs vs bakabılırsın

testte h100i pompa 4000devır fan hızı 750 rpm de sabıttır ( gunluk kullandıgım sekılde sessızlık amaclı )

ram lerım 2133 mhz cl9 1.65v dır bıostan 1.220v verıp 2133mhz ram ve 46*100 yapıp denedım halada bu ayarı kullanıyorum :)

neden aida64 kullandıgımı sorarsanız prime95 te 8k passed vs gecen ayarlar face youtube de mavı verebılıyor

stres testı sırasında donanım haber ve facebook ta aktıf kullanıyorum takılmadan ne kadar cok kasarsam okdr ıyıdır mantıgı :)

ama aida64 herseyı kastırdıgından burda mavı hata almadıgım zaman sorunsuz herseyde stabılıte de kullanıyorum pc yı

5-12 ve 32.dk da caps ekledım ıncelersın..

asus bıle kendı testlerınde artık aida64 kullanıyor bu da lınkı 24saatlık test yapmıslar

https://www.youtube.com/watch?v=p2S6mq_9hOA
     i7 3770k ihs mod sonucları.. i7 3770k ihs mod sonucları.. i7 3770k ihs mod sonucları..

• quote:

Orijinalden alıntı: ucanpirpir

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

fotoğraflar da birsey anlamadim bir çok değer var esas sıcaklık değerini goremedim :(

bugun can sıkıntısından yaptıgım testı ekleyım ozaman cpu-z coretemp hersey ortada ram frekansı vs vs bakabılırsın

testte h100i pompa 4000devır fan hızı 750 rpm de sabıttır ( gunluk kullandıgım sekılde sessızlık amaclı )

ram lerım 2133 mhz cl9 1.65v dır bıostan 1.220v verıp 2133mhz ram ve 46*100 yapıp denedım halada bu ayarı kullanıyorum :)

neden aida64 kullandıgımı sorarsanız prime95 te 8k passed vs gecen ayarlar face youtube de mavı verebılıyor

stres testı sırasında donanım haber ve facebook ta aktıf kullanıyorum takılmadan ne kadar cok kasarsam okdr ıyıdır mantıgı :)

ama aida64 herseyı kastırdıgından burda mavı hata almadıgım zaman sorunsuz herseyde stabılıte de kullanıyorum pc yı

5-12 ve 32.dk da caps ekledım ıncelersın..

asus bıle kendı testlerınde artık aida64 kullanıyor bu da lınkı 24saatlık test yapmıslar

https://www.youtube.com/watch?v=p2S6mq_9hOA
     i7 3770k ihs mod sonucları.. i7 3770k ihs mod sonucları.. i7 3770k ihs mod sonucları..

günaydın testler için teşekkür ederim bende gecen termal macunu değiştirdim arctic cooling mx4 sürdüm fanım eski fan, prime 95 testinde işlemci 68 derece cıvarı idi sistemde oc yoktu şuan için bence oc ye gerek yok zaten ekran kartım da yok :( ama sizde oc varken bile sıcaklı düşük ıhs mod bukdar etkiliyor yani ben kapagı acmaya korktugum için elimi sürmedim belki denerim birgün ıhs modu

• Ali Arslan kullanıcısına yanıt
    valla ben mx4 macerasına 1 kere gırdım agzımın payını aldım cıktım :)
    forumdan almıstım macunu artık cakmamıydı bılemıcem ozamanlar tg-1 kullanıyordum
    hevesle aldım test ettım sonuc husran tg-1 65te kalırken mx4 75 derecelere cıktı :(
    sonra gıdıp tg-3 aldım :) sımdıye kdr kullandıgım en ıyı macundu ısı ıletkenlıgıde super
    kapak altında sıvı metal var ondan bu kadar ıyı ısılar oluyor
  • her seride değil phenomda lehim kullanılıyor.
  • Sağ olun bu arada ekrankartınızı göremedim şuan iyi gibi bende sıcaklıklar yazın nasıl olur bilmem
    yazın 1.240v bıos voltajı ıle max 61 gordum 46*100 de cokcok ucuk degerler cıkmıyor
    cpu ıhs yı hak edıyorsa yap yoksa degmez bence :)
    sımdı ekrankartı hd400 ıle devam edıyorum ıstedıgım ekrankartları yurtdısında var daha tr ye gelmedı beklemeye devam :)
  • eski işlemcim q9550 idi onu 3,77de calıştırıyordum gayet güzel bir işlemci idi usb3 ve sata 3 den dolayı bu platforma geçtim aklımda gtx 770 var onada bence yeterde artar bile :) istedğiniz kart ne acaba ?
    780ti referans olmayan sogutuculu tasarımlarını beklıyorum
    780ti top lıghtnıng gıbı
  • onlarda pahalı hocam aklımdan gecen 770 ama bulamadım henüz uygun fiyata hatta bir ara 660-670 den birini al gitsin dedim onda da fırsat kaçtı

• Bende 4790k ihs deniycem bakalim =) 5.0ghz ustu kullanim için
  • 4770K ya delid yaptığım günler geldi aklımahttp://forum.donanimhaber.com/m_94925434/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 27 Ekim 2014; 20:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haswellerede ihs oluyormuki acep?bu haliyle 5goruyoruz ihs yapsak 6goruruz heral
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    IHS oluyorlar ama ıvye göre daha dikkatli olmak gerekli çünkü entegre voltaj regülatörleri işlemci içerisine daha doğrusu ıhs altına alındığı için ıhsyi çıkarırken zarar görme ihtimalleri yüksek.En temiz yolu mengene ile açmaktan geçiyor .

5 ghz nerde görüldü hocam ? Eğer siz gördüyseniz ekran görüntüsü atabilir misiniz ?
  • Vardi ekran goruntusu silindi format atinca pc kurayim windows overclock yapar yapmaz koyarim vaktim olunca!
  • Selamlar hocam baska bir incelemem de mevcut 3770k ile 2133mhz 1.65v ram ile 5.o ghz i 50x100 sadece biosdan 1.240v vererek kullaniyordum 7/24 stabildi forumdada videosu var konu seklinde 4.6yi 1.100v ile kullaniyorumdum en kotu youtubede kanalimda var video dinçer seyfi yazarsan bulursun kanalimda mobil ve iste oldugumdan link veremiyorum malesef

• Konu 4000serisi ise kuzenimdeki 4790k 5 ghz barajini gorebilir 4.5 icin 1.160v bios verip 1866 mhz 1.5 ram ile kullaniyor denemeden bisey diyemem tahmin benimki
    tabi saglam sogutma olmali cunku verilecek voltaj 1.450v 1.480 civari diye tahmin ediyorum

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    4770k larda ihs mod oluyor 4790k larda termal macun olayi nerdeyse sandy birdge lere yakin baya fark etmis bence
    ihs olurmu dersen bilemem bakmadimda acikcasi

• Hocam sizin işlemcinizi kastetmedim alıntı yaptığım arkadaş işlemcisi için 5 ghzleri görüyoruz ıhs yapsak 6 ları görürüz yazınca bende haliyle kendisine sormak durumunda kaldım yoksa sizdeki işlemcinizin hangi değerlere sahip olduğunu iyi biliyorum.

İnsan 5 ghz değerini haswell ile görürde onun görüntüsünü alıp yedeklemez mi arkadaş ben olsaydım çerçeve yaptırırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.