Bildirim
i7 3770k ihs mod sonucları..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
19 derecemi fark etti yani (#2. çekirdeğe göre) 5 dakka test edip resmini koyarsan daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial crusader -- 22 Nisan 2013; 19:24:03 > -
DİNÇER KARDEŞİM ELLLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR KONU HAZIRLAMIŞSIN, 19C OLMASINA BENDE ŞAŞIRDIM.. KAPAK SÖKÜMÜNDE BENDE YANIDAYDIM OLDUKÇA BASİT YAPTI (BECERİKLİ) ADAMSIN :) BU ŞEKİLDE YAZ SICAGINDA BİLE TIK SIKINTI ÇIKMAZ GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM :)quote:
Orijinalden alıntı: imperial crusader
19 derecemi fark etti yani (#2. çekirdeğe göre) 5 dakka test edip resmini koyarsan daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial crusader
19 derecemi fark etti yani (#2. çekirdeğe göre) 5 dakka test edip resmini koyarsan daha iyi olur
5 dakıka dıyorsun ama bu testler ortlama 35 dakıka suruyor..
cekırdekler arası ısı farkı 15-20 derece arası fark edıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sceran83
DİNÇER KARDEŞİM ELLLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR KONU HAZIRLAMIŞSIN, 19C OLMASINA BENDE ŞAŞIRDIM.. KAPAK SÖKÜMÜNDE BENDE YANIDAYDIM OLDUKÇA BASİT YAPTI (BECERİKLİ) ADAMSIN :) BU ŞEKİLDE YAZ SICAGINDA BİLE TIK SIKINTI ÇIKMAZ GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM :)
saolasın kardesım daha ıyılerı senın olsun :)) -
daha oncekı ıhs moddan oncekı 4.7ghz ve 4.8 ghz testlerıme bakarsanız aradakı fark cok acıkquote:
Orijinalden alıntı: dinçerseyfiquote:
DİNÇER KARDEŞİM ELLLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR KONU HAZIRLAMIŞSIN, 19C OLMASINA BENDE ŞAŞIRDIM.. KAPAK SÖKÜMÜNDE BENDE YANIDAYDIM OLDUKÇA BASİT YAPTI (BECERİKLİ) ADAMSIN :) BU ŞEKİLDE YAZ SICAGINDA BİLE TIK SIKINTI ÇIKMAZ GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM :)
saolasın kardesım daha ıyılerı senın olsun :))
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_73511840/tm.htm
bugunde 4.7 ghz de 8k passed testı yaptım tarıh ve saatlere bakarsınız
-
İyi günlerde kullanın. Sonuçlar çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: dinçerseyfi
daha oncekı ıhs moddan oncekı 4.7ghz ve 4.8 ghz testlerıme bakarsanız aradakı fark cok acık
http://forum.donanimhaber.com/m_73511840/tm.htm
bugunde 4.7 ghz de 8k passed testı yaptım tarıh ve saatlere bakarsınız
Alıntıları Göster
-
tesekkurler..quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
İyi günlerde kullanın. Sonuçlar çok iyi.
Alıntıları Göster
bızım custom sogutmamızda bu sekılde oldu :)).. -
Cehaletime verin ihs mod nedir amd lerde de olur mu? -
ihs mod dedıgımız cpu ların ustundekı kapak acma ıslemı ıle termal macun degısımı resımlerdede gormussundurquote:
Orijinalden alıntı: Ketçaplı Pilav
Cehaletime verin ihs mod nedir amd lerde de olur mu?
amd ıslemcılerde sandy brıdge işlemcılerdekı gıbı lehımlı kapak tasarımı var
oyuzden amd cpu ya ıhs mod yapmak bıraz tehlıkelı ve bence gereksız
amd cpu larda ıhs ıcın cpu yu yuksek ısı vererek lehımı genlestırıp acanlar var ama zahmetlı ve bence yapılması ıvy brıdge cpu lara gore daha tehlıkelı ıslem -
Kapagi kapatacaksaniz size 1mm bakir levha (10cm x10cm) yollayabilirim daha iyi performans verir hem -
sixpacksizadam o levha dedıgınız materyalı merak ettım fotograf yuklertmısınız yada bana ozelden yollarmısınız merak ettım :)quote:
Orijinalden alıntı: Ketçaplı Pilav
Kapagi kapatacaksaniz size 1mm bakir levha (10cm x10cm) yollayabilirim daha iyi performans verir hem -
quote:
sixpacksizadam o levha dedıgınız materyalı merak ettım fotograf yuklertmısınız yada bana ozelden yollarmısınız merak ettım :)
Normal bakir levha google da resimleri var ama bakir isi iletimini iyilestirdigi icin isine yarar belki arkadasin hem çipi korur -
Takipteyim. Buradan güzel şeyler çıkar.quote:
sixpacksizadam o levha dedıgınız materyalı merak ettım fotograf yuklertmısınız yada bana ozelden yollarmısınız merak ettım :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ucanpirpir
ihs mod dedıgımız cpu ların ustundekı kapak acma ıslemı ıle termal macun degısımı resımlerdede gormussundur
amd cpu larda ıhs ıcın cpu yu yuksek ısı vererek lehımı genlestırıp acanlar var ama zahmetlı ve bence yapılması ıvy brıdge cpu lara gore daha tehlıkelı ıslem
Tekrar kapatırken üst kapağı nasıl eski haline getirebiliyoruz? -
quote:
Orijinalden alıntı: oem
quote:
ihs mod dedıgımız cpu ların ustundekı kapak acma ıslemı ıle termal macun degısımı resımlerdede gormussundur
amd cpu larda ıhs ıcın cpu yu yuksek ısı vererek lehımı genlestırıp acanlar var ama zahmetlı ve bence yapılması ıvy brıdge cpu lara gore daha tehlıkelı ıslem
Tekrar kapatırken üst kapağı nasıl eski haline getirebiliyoruz?
kapaga zarar vermedıkten sonra sıkıntı yok tekrar ustune kapatabılırsın herhangı bısey ıle yapıstırmadan
nasılsa cpu soketının sabıtleyıcısı var yeterınce sabıtler zaten
yok ılla kapatıcam dersende sıyah sılıkon yapıstırıcılar var onlarla yapıstırabılırsın yada ınce cıft taraflı bant ta olur
ben herhangı bırsey ıle yapıstırmadım sabıtleyıcı yeterı kadar kuvvetlı zaten..
-
Tamamen cahilliğimden soruyorum: Silikon ya da çift taraflı bant, işlemci ısındığında sıkıntı çıkarmaz mı hocam? Bir de sıvı metali nereden aldınız?quote:
kapaga zarar vermedıkten sonra sıkıntı yok tekrar ustune kapatabılırsın herhangı bısey ıle yapıstırmadan
yok ılla kapatıcam dersende sıyah sılıkon yapıstırıcılar var onlarla yapıstırabılırsın yada ınce cıft taraflı bant ta olur
-
İntelin Milleti nasıl yağladığının özeti işte . Ayrıca Bolca Sipariş alırsın artık hocamquote:
Orijinalden alıntı: N.Aksel
Tamamen cahilliğimden soruyorum: Silikon ya da çift taraflı bant, işlemci ısındığında sıkıntı çıkarmaz mı hocam? Bir de sıvı metali nereden aldınız?quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: N.Aksel
zaten kapak altındakı de sıyah sılıkon farkı yok yanı ..
ne kullanacagın sana kalmıs ben bırsey kullanmadım kapagını gerı ustune koydum nasılsa cpu soketın sabıtleyıcısı yeterlı.
forumdan aldım almadan once cok arastırdım ılla sıvı metal olcak dıye bırsey yok kalıtelı termal macunda kullanabılırsın ama ısı farkı bukadar olmaz
-
Cevap için teşekkürler hocam. Peki önereceğiniz bir marka var mı sıvı metalde?quote:
zaten kapak altındakı de sıyah sılıkon farkı yok yanı ..
ne kullanacagın sana kalmıs ben bırsey kullanmadım kapagını gerı ustune koydum nasılsa cpu soketın sabıtleyıcısı yeterlı.
forumdan aldım almadan once cok arastırdım ılla sıvı metal olcak dıye bırsey yok kalıtelı termal macunda kullanabılırsın ama ısı farkı bukadar olmaz
Benzer içerikler
- ekran kartı çok ısınıyor
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- termal macun yerine ne kullanılır
- radyatör suyunda beyaz köpük
- kloroform eczanede bulunur mu
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X