Şimdi Ara

i7 3770k ömrü ne kadar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Roose Bolton.

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Öyle deme e8400 kraldır.2014'e kadar gideri vardı.Şu son çıkan oyunlardan sonra yetmemeye başladı yoksa taş gibi işlemcidir sadece oyun açmıyo diye tarihi eser oldu yeni çıkanlar çıtayı çok yukseltti bende yeni değiştirdim sistemi.e8400'lu sistemi 7 sene kullandım gunluk kullanımda 4690k ile hiçbir farkını görmedim desem yeridir taş gibi ppt pdf açar arşiv açar ama yeni oyunlara gelince açmıyor malesef yapacak bişey yok

aynen dostum işlemciden memnunum fakat ekran kartım çok kötü.

450 w psu var benim sistemime göre bir ekran kartı önerebilir misin?

ve yeni ekran kartımı takınca tüm bu yavaşlamalar falan geçip bilgisayar hızlı bir şekle mi bürünücek biraz acemiyim saçma olmuş olabilir soru

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

Tam senin sisteme uygun bir ekran kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

quote:

Öyle deme e8400 kraldır.2014'e kadar gideri vardı.Şu son çıkan oyunlardan sonra yetmemeye başladı yoksa taş gibi işlemcidir sadece oyun açmıyo diye tarihi eser oldu yeni çıkanlar çıtayı çok yukseltti bende yeni değiştirdim sistemi.e8400'lu sistemi 7 sene kullandım gunluk kullanımda 4690k ile hiçbir farkını görmedim desem yeridir taş gibi ppt pdf açar arşiv açar ama yeni oyunlara gelince açmıyor malesef yapacak bişey yok

ve yeni ekran kartımı takınca tüm bu yavaşlamalar falan geçip bilgisayar hızlı bir şekle mi bürünücek biraz acemiyim saçma olmuş olabilir soru

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

kardeşim bu kartı takınca yeni model oyunları mediumda açabilir miyim ve bilgisayardaki tüm yavaşlamalar gider mi sence?

• Ben hala z68 soket ve 2600k kullanıyorum vede 3-4 sene bozulmaz ise kullanmaya devam edicem
  • Sakin degistirmeyin islemciniz cok iyi baskalari i5 2500k veya i7 2700k kullaniyorlar ve hala daha cok memnunlar bakarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 4770k ve 4790k'nın ömrü ne kadarsa 3770k'nın da ömrü aşağı yukarı o kadardır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim bu kartı takınca yeni model oyunları mediumda açabilir miyim ve bilgisayardaki tüm yavaşlamalar gider mi sence?

Bilgisayardaki genel hızdan işlemci , ram ve hdd görevlidir. Ancak ekran kartının görevi oyunlarda vs belli olur.

Evet 9500 gt den sonra çağ atlarsınız.Medium bişey değil , 1920x1080de ultra(aa kapalı) bf4 oynuyordum gerisini siz hesap edin.

Ancak genel olarak sistemin hızlı olmasını istiyorsanız ya upgrade yapın(durumunuz musaitse) , değilse ise 2.el bi q serisi 4 çekirdek işlemci alın.Ramide yükseltin daha iyi olacaktır

• hd 5670 r7 240 az biraz darboğaza rağmen r7 250 takılabilir biraz işlemciye overclock yaparak.Yavaşlamalar başka bileşenlerden kaynalanıyo olabilir nerden yavaşlama hissediyosun mesela benim sistemde yoktu hdd'den kaynaklı uzun sureli ağır oyun oynadıktan sonra kapatınca biraz ağırlaşma hissetmen normal onun dışında işlemciden kaynaklı kasma hissetmezsin kolay kolay.

Yeni sistem toplamak daha mantıklı çunku sadece ekran kartı değiştirerek yeni çıkan oyunları oynayamazsın işlemci yetersiz kalıyor şu bir senedir çıkan bazı oyunlara.2 gb daha ram ekleyebilirsin kasmayı azaltır 2 ile 3 arasındaki farkı hissetmiştim bir kaç sene önce ram eklediğimde.

Yada yeni oyunları açabilmek için q8 veya q9 serisi bir işlemci ve bir ekran kartı eklenerek de bir iki yıl daha idare edilebilir.

@emrebo
    750ti takamazsın o işlemciyle stok halde buyuk darboğaz yapacaktır oyunlarda.
  • En az 3 yıl daha kullanılır, fazlası var eksiği yok yani.
  • Çıkacak oyunlara göre değişiklik gösterir. 4 sene gideri olacağını düşünüyorum. Yeni işlemciler çıksa bile ekran kartlarının yenilenmesi gerekiyor ve oyunlarında nesil atlaması lazım. Konsollar çıkmadan bir iki sene önce değişim yapılabilir. Ram takviyesi yapabilir ve ekran kartını değiştirebilirsin işlemci güzel.
  • Bende i73770k kullaniyorum gtx760 ile overclock yaptim 4.1 ghz 60-65 derecede calisiyor ve en az uc sene goturcek bir islemci

• Gideri var daha

• emrebo kullanıcısına yanıt
    Kullandiginiz islemci Saglam'dir 2 Sene Daha Goturur Ve FX-8350 Dusuk Fiyat'la Onun Verdigi Performans Verebiliyor Ama Gecemiyor Sadece o Performans Verir Sana Zaten FP islemci'nin Amaci Bu Amac Gecmek Degil FP Olarak Tokat Atmak.

• quote:

merhaba,

Şuan i7 3770k işlemci kullanıyorum , 8gb ram var sistemde.Ekran kartı r9 290x vs darboğaz yapar mı?Ve totalde beni kaç yıl daha götürür?

Voltaj vermeden overclock yaptım 4.1 ghz kullanıyorum günlük.Oyunlarda 55-60 derece görüyor

O işlemci seni 10 yılda götürür o islemciye taktığın ekran kartı önemli

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    O Kadarda Degil 3 4 Sene Goturur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Kullandiginiz islemci Saglam'dir 2 Sene Daha Goturur Ve FX-8350 Dusuk Fiyat'la Onun Verdigi Performans Verebiliyor Ama Gecemiyor Sadece o Performans Verir Sana Zaten FP islemci'nin Amaci Bu Amac Gecmek Degil FP Olarak Tokat Atmak.

O yüzden amd her sene zarar ediyor değil mi?O yüzden burada herkes amd işlemcilere laf ediyor.

8350nin 3770k performansı vermesine imkan yok.Sadece belli uygulamalarda yetişebilir fakat overall olarak 3770k tokat manyağı yapar 8350yi.Her konuda araya bir amd sıkıştıyorsun hiç mi sıkılmadın trollükten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.