Şimdi Ara

i7 4770 msi z87-g45 O.C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açmış olabilirim ben de i7 4770 ve msi z87-g45 anakart var ben bios uzerınden O.C yaptım auto olarak ancak bu yaptığım doğrumudur sizlerden bilgi almak istedim bu konularda pek bir bilgim yok.Eğer yaptığım yanlış birşeyse i7 4770 i satıp 4770k alabilirim.cevaplar için teşekkürler şimdiden.

• Bende i7 4770+Asus h87 plus kullanıyorum çarpan kiliti kapalı bir işlemciye oc yapabildigin için seni ayakda alkışlıyorum canım kardeşim
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    :D valla kapatmalımıyım şimdi acaba şu ana kadar hiç mavi ekran almadım.akşam biosun butun değerlerinin screenshotu atabılırım.i7 4770 3.4 ama 3.9 a cıkabılıyor diye bılıyorum oc siz 3.9 hz kullanabılırmıyım ? birde ramlerim 2133 hz.oc yi kapattıgım zaman 1600 hz ye cekıyor ramleri ama oc li 2133 hz tam kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyhn99 -- 28 Nisan 2014; 13:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhn99

:D valla kapatmalımıyım şimdi acaba şu ana kadar hiç mavi ekran almadım.akşam biosun butun değerlerinin screenshotu atabılırım.i7 4770 3.5 ama 3.9 a cıkabılıyor diye bılıyorum oc siz 3.9 hz kullanabılırmıyım ? birde ramlerim 2133 hz.oc yi kapattıgım zaman 1600 hz ye cekıyor ramleri ama oc li 2133 hz tam kullanıyorum.

Dostum 3.9GHz turbo ile oluyor i7 4770 oc yapılmaz
  • Neden OC yapılmaz ?
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman ben oc yi kapatıyım sadece ramleri 2133 e çekeyim dimi birde turboyu nasıl aktif edebilirim ?
  • Varminaard kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:41:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana detaylı açıklama yapabilirmisiniz hocam.fsb nedir bilmiyorum şimdi ben oc yapmadan işlemciyi 3.9 da kullanmak istiyorum ramlerimide 2133 hz de kullanmak istiyorum ne yapmam gerekir tam olarak ?cunku oc yi kapattıgımda ramleri 1600hz ye çekiyor.
  • cyhn99 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:41:35 >
  • hocam şimdi msi command center var bu masaüstünden ayarları değiştirebiliyoruz akşam senden rica etsem teamviewerden bağlansan benim pc ye bi ayar çeksek olur mu inanın ben anlamıyorum birazda tırsıyorum manuelden.ya da diyorum bu işlemciyi satıp 4770k mı almalıyım bi öneriniz varmıdır.
  • Sistemi yenimi topladin oyleyse eger oc yapmak.istiyosan 4770k almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzer VIE Tiger P kullanıcısına yanıt
    5 aylık bi sistem hocam.OC'ye gerek duyuyomuyum bilmiyorum bu konularda pek bilgim yok açıkcası.Pc yi aldıgımda zaten cok iyi pc diye biostan oc yi açtım 5 aydır boyle kullanıyorum daha mavi ekran almadım ama bu aksam bi oc yi kapatıp yapabilirsem 4.3 e ayarlıcam işlemciyi bi arkadaş yardımcı olursa eğer.Cs:go da bi sorun yaşamazsam oc kapalı, gerek duymuyorum demektir.
  • cyhn99 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:41:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.