Bildirim
İ7 4770 Sicaklik sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanki çok normal değil gibi gözüküyor. Büyük ihtimalle termal macun kurumuş ya da çok fazla tozlanmıştır. Kasanın içini dışını iyice temizleyip termal macunu yenilemenizi tavsiye ediyorum. Kasa içi hava akışı yeterli değilse fan takviyesi de düşünebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 28 Eylül 2018; 16:1:39 > -
Stock için bile fazla sıcaklık bu arada voltaj biraz fazla, ben voltajyı 1.25 kullanıyorum Xigmatek Xigmatek Tyr Sd964B soğutucu ile max. 61 derece gördüm ve sürekli 3.8-3.9 arası çalışıyor. -
Hocam voltaj ayarini bulamadim.Auto,1.50v ve 1.35v secenekleri varquote:
Orijinalden alıntı: Fatic
Stock için bile fazla sıcaklık bu arada voltaj biraz fazla, ben voltajyı 1.25 kullanıyorum Xigmatek Xigmatek Tyr Sd964B soğutucu ile max. 61 derece gördüm ve sürekli 3.8-3.9 arası çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
F5 yapıp default ayarlara dönün düşer büyük ihtimalle, eğer düşmez ise advenced ayarlara girip CPU Voltage Ratio ayar var otomatiktir onu manuel yapın sonra 1.25 yazıp entara basın F10 ile kaydedip çıkın tekrar bu ekrana geldiğinizde voltajın değiştiğini görürsünüz.Benim anakartım H81m o yüzden voltajı düşük tutuyorum ,anakartınız ve PSUnuz nedir bilmiyorum ama internette 1.7 voltaj değeri ile kullananlar gördüm. -
Guncelll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X